Alle Accessoires(s)

AirPods 3 refurbished

Draadloze Apple AirPods 3 met ultieme geluidskwaliteit en optimaal gebruiksgemak.

AirPods 3 refurbished

Draadloze Apple AirPods 3 met ultieme geluidskwaliteit en optimaal gebruiksgemak.

Kleur

Wit
AirPods 3 refurbished
€ 144,95
Tijdelijk niet op voorraad
  • ideal
  • mastercard
  • iban
  • postnl
  • thuiswinkel waarborg

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. €0,00 thuiskopieheffing en €3,95 verzendkosten

Over de AirPods 3 refurbished

AirPods 3 refurbished
Jouw nieuwe
AirPods 3 refurbished

Refurbished Airpods 3

Sinds dat de audiopoort op steeds minder iPhones, iPads en Macbooks aanwezig is, nam de vraag naar draadloze accessoires verder toe. Dit geldt ook voor de fameuze oordopjes van Apple. Airpods van Apple zijn eenvoudig via bluetooth 5 aan jouw Apple device te koppelen. En met de derde generatie Airpods, til je jouw audio-ervaring helemaal naar het allerhoogste niveau. De refurbished Airpods 3 voorzien je in ultiem gebruiksgemak.

Ultiem gebruiksgemak

Zoals we van Apple gewend zijn, is de kwaliteit subliem. Dit geldt ook voor de geluidkwaliteit van de Airpods 3 refurbished. Je hoort de brede frequenties, volle bas en diepe tonen van de Airpods 3. Doordat de draad ontbreekt, hoef jij je geen zorgen meer te maken om verstrengelde bedrading. Met een tik op de Airpods, ga je door naar een volgend muzieknummer. Door de sterke bluetooth-verbinding, luister je zonder haperingen naar jouw favoriete muziek, serie of podcast.

Apple Airpods 3 specificaties

·      Ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking plaatst geluid om je heen

·      Adaptieve EQ stemt muziek automatisch af op je oren

·      Een strak voorgevormd ontwerp

·      Met de krachtsensor kun je eenvoudig alles bedienen

·      Zweet- en waterbestendig

·      Tot 6 uur luistertijd met één keer opladen

·      Tot 30 uur totale luistertijd met de MagSafe-oplaadcase

Ruimtelijke Audio

Spatial Audio is een speciale functie die de Apple Airpods 3 over een extra unieke luisterervaring laat beschikken. De functie wordt ook wel ruimtelijke audio genoemd en dat is niet geheel zonder reden. Door de geavanceerde techniek met dynamische hoofdtracking, word je midden in een muziekstuk geplaatst. Hierdoor heb je het gevoel dat je oog in oog staat met jouw favoriete artiest in de concertzaal.

Adaptieve EQ

Om te zorgen dat jij de beste luisterervaring hebt, wordt het geluid afgestemd op de vorm van je oor. Dankzij de microfoons weten de Airpods 3 wat jij hoort, waarna de frequenties worden bijgesteld. Hierdoor hoor je altijd ieder detail perfect.

Lange batterijduur

Ten opzichte van de vorige generatie is de batterijduur van refurbished Airpods 3 weer iets langer. Je kunt tot wel 6 uur aan een stuk jouw favoriete muziek luisteren. Daarbij gaat het opladen razendsnel. In 5 minuten opladen heb je alweer een uur aan luistertijd gewonnen. Het opladen gaat extra eenvoudig dankzij de MagSafe-oplaadcase. Hiermee verleng je de luistertijd tot wel 30 uur!

Design Airpods 3

De Airpods hebben een strak voorgevormd ontwerp. Hierdoor passen ze perfect in je oren en zul je er langere tijd aangenaam plezier van hebben. De steeltjes aan de onderkant van de Airpods zijn weer iets korter dan bij de vorige generaties. Hierdoor zijn de refurbished Airpods 3 ook zeer licht. In de handige en gestroomlijnde oplaadcase berg je de Apple Airpods 3 eenvoudig op terwijl je ze oplaadt.

Gemakkelijke bediening 

Met een paar tik- en drukbewegingen bedien je de Airpods 3 refurbished, zonder dat je hier jouw iPhone, iPad of Macbook voor nodig hebt.

·      Druk één keer om af te spelen, te pauzeren of een telefoontje te beantwoorden

·      Druk twee keer om naar het volgende nummer te gaan

·      Druk drie keer om naar het vorige nummer te gaan

·      Houd ingedrukt voor Siri

·      Zeg “Hé, Siri” om bijvoorbeeld een nummer af te spelen, te bellen of een routebeschrijving op te vragen

Opsporen zo gepiept

Dankzij de handige ‘zoek mijn’-functie van Apple, kun je jouw Airpods 3 opsporen. Daarbij kun je de Airpods ook bellen, waarna er een geluid zal afgaan. Hierdoor hoef je dus niet bang te zijn dat je jouw aanwinst gemakkelijk kwijtraakt.

Te gebruiken met Alle Apple devices

De refurbished Airpods 3 zijn te gebruiken met iPhone- en iPod touch-modellen, iPad-modellen, Apple Watch-modellen, Mac-modellen en Apple TV-modellen, met de laatste software-ondersteuning.

Refurbished Airpods 3 kopen

De Airpods 3 zijn gemaakt en uitgebracht door Apple. Als refurbished Apple-specialist, vind je bij ons Apple iPhones, iPads en dus ook Airpods, welke een tweede leven krijgen. Na een grondige controle, brengen we de Airpods weer terug in nieuwsstaat zodat ze 100% technisch functioneren. Na een professionele opkuisbeurt zijn onze refurbished Apple devices klaar gebruik. Doordat de Airpods 3 refurbished zijn, bespaar je ten opzichte van de nieuwprijs. Daarnaast draag je met jouw keuze voor de Airpods 3 refurbished bij een duurzamere wereld. Wie wil dat nou niet!? De Apple Airpods 3 koop je nu extra voordelig bij Forza. Als gevolg van onze kwaliteitscontrole, ontvang je de Airpods 3 refurbished met 2 jaar garantie. Met deze aanwinst haal je dan ook ‘zo goed als nieuwe’ Airpods in huis, maar dan voor een veel betere prijs.

 

Meer informatie
Type accessoire AirPods
Kleur Wit / White

Klanten over Forza

milan sanders
Ok
3.5/5
ineke De Nauw
Top
5/5
Denis Lauwens
Zeer goede ervaring. Eerlijke correcte prijs en service.
4.5/5
Jasmijn
snelle en correcte levering
4/5
Luna Cogghe
Snelle levering, redelijke kwaliteit
4/5