iPad 2017 banner

4 artikel(en)

4 artikel(en)

iPad Air 2 Goud 16GB Wifi + 4G

iPad Air 2 Goud 16GB Wifi + 4G

C grade | B grade | A grade

309,-  699,-

Je bespaart 56%

iPad Air 2 Zwart 16GB Wifi + 4G

iPad Air 2 Zwart 16GB Wifi + 4G

C grade | B grade | A grade

309,-  699,-

Je bespaart 56%

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Refurbished iPad Air 2 kopen


De Apple iPad Air 2 is een populaire tablet. Het is een stijlvolle iPad die slechts 6,1 milimeter dun is. Hierdoor is de iPad ook afgenomen in gewicht. Zo weegt de iPad Air 2 nu slechts 437 gram. Dit maakt de iPad Air 2 een erg geschikte iPad om zowel zakelijk als privé te gebruiken. Je neemt de tablet met gemak overal mee naartoe.


Dit is echter niet het enige voordeel aan de iPad Air 2. Zo heeft dit toestel een Apple A8X chip die ervoor zorgt dat deze Apple iPad nóg sneller is dan zijn voorganger, de iPad Air. Ook zorgt deze chip ervoor dat de iPad Air 2 op grafisch gebied verbeterd is. En wist je dat je door de implementatie van de TouchID en Apple Pay je online kunt afrekenen met slechts je vingerafdruk?


Refurbished of remarketed iPad Air 2


Maar zo’n geweldige iPad neemt natuurlijk ook weer de nodige kosten met zich mee bij de aanschaf. Ondanks dat de iPad Air 2 niet de nieuwste variant is van de Apple iPads, is de prijs nog altijd aan de hoge kant. Maar waarom de volledige hoofdprijs betalen als je door een refurbished of remarketed variant significant veel geld kunt besparen? Kies je een remarketed iPad Air 2, dan bespaar je ontzettend veel geld op je aankoop. Op deze manier kun ook jij genieten van deze toffe Apple iPad.