1 artikel(en)

1 artikel(en)

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Refurbished iPhone 5C Geel kopen


Bij Forza Refurbished vind je een iPhone 5C Geel in het assortiment. Met deze opvallende kleur val je direct op met je nieuwe smartphone. Toen de de gele smartphone in 2013 uitkwam, was deze direct een groot succes. Helaas staat Apple ook bekend om de hoge nieuwprijs van producten. Met de aanschaf van een refurbished iPhone 5C Geel kun je gelukkig flink besparen op je aankoop.


Refurbished iPhone 5C Geel


Is je oog gevallen op de gele iPhone 5C? Ga dan voor een refurbished iPhone 5C Geel van Forza Refurbished. De refurbished devices van Forza Refurbished zijn namelijk tot wel 60% goedkoper dan een nieuw exemplaar. Daarnaast ben je bij Forza Refurbished verzekerd van de hoogste kwaliteit refurbished. Dankzij de unieke kwaliteitscontrole worden alle iPhones op meer dan 50 punten gecontroleerd door een robot. Waar nodig wordt het device gerepareerd en vervolgens nog eens gecontroleerd door de robot.


Omdat wij bij Forza Refurbished overtuigd zijn van de kwaliteit refurbished devices ontvang je standaard maar liefst 2 jaar garantie op je refurbished device.


Specificaties gele iPhone 5C


Wanneer je de iPhone 5C naast zijn voorganger (de iPhone 5) legt, is het uiterlijke verschil erg groot. Zo beschikt de iPhone 5C Geel over een stevige plastic behuizing, terwijl de iPhone 5 over een aluminium behuizing beschikt. Qua hardware verschillen de devices echter vrij weinig. Zo beschikken beide toestellen over een 4 inch-scherm, een Apple A6-chip en een 8 megapixel-camera aan de achterkant en een 1.2 megapixel-frontcamera.


Naast een gele iPhone 5C kan je ook kiezen voor vier andere kleuren: wit, roze, groen en blauw. Daarnaast is deze smaprthone verkrijgbaar met drie verschillende opslaghoeveelheden: 8, 16 of 32GB. Zo is er altijd wel een refurbished iPhone 5C die bij jou past!