Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Refurbished iPhone 5S Wit kopen


De iPhone 5S Wit is nog altijd een van de meest populaire Apple iPhones. Als opvolger van de iPhone 5 is het toestel op verschillende technische punten verbeterd, waarvan de vingerafdrukscanner (Touch ID) misschien wel de belangrijkste is. Het toestel is mede zo populair door de stijlvolle witte kleur. Een nieuw toestel heeft een flink prijskaartje. Kies daarom nu voor een refurbished iPhone 5S Wit. Zo bespaar je tot wel 60%.


Over de refurbished iPhone 5S Wit


Met de aanschaf van een refurbished Apple iPhone 5S Wit bij Forza Refurbished ben je verzekerd van een device van de hoogste kwaliteit refurbished. De Apple iPhones worden namelijk allemaal gecontroleerd op meer dan 50 verschillende punten door een robot. Defecte onderdelen worden vervangen voor nieuwe onderdelen door onze technische specialisten. Vervolgens wordt het toestel nogmaals gecontroleerd door de robot. Op die manier kunnen wij de kwaliteit van onze refurbished Apple iPhones garanderen. Daarom ontvang je standaard twee jaar garantie op je refurbished device.


Specificaties iPhone 5S Wit


De iPhone 5S Wit heeft meerdere technische verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Zo is het toestel de eerste 64-bit smartphone van de Apple iPhone reeks en is hij twee keer zo snel als de iPhone 5. De batterij heeft een langere accuduur en de 30-pins oplader is vervangen door een lightning kabel. Het toestel draait op de nieuwste versie iOS, is met een A7-processor een stuk sneller en de 8 megapixel-camera is ook verbeterd. Het device is beschikbaar met 16GB, 32GB of 64GB intern geheugen.