3 artikel(en)

3 artikel(en)

3 artikel(en)

3 artikel(en)

iPhone 6 Plus


Een refurbished iPhone 6 Plus kopen? Aan dit model iPhone hangt een behoorlijk prijskaartje, en niet zonder reden. Veel mensen die een iPhone 6 Plus willen kopen haken af door de hoge prijs voor een los toestel. Het is mogelijk om een iPhone 6 Plus in combinatie met een abonnement aan te schaffen, maar dan zit je hier weer aan vast. Wil je graag een los toestel die ook nog eens betaalbaar is? Kies dan voor refurbished!


Voordelen refurbished iPhone 6 Plus


Een refurbished iPhone kent veel voordelen, zo ook een refurbished iPhone 6 Plus. Een groot voordeel van refurbished is natuurlijk in eerste instantie de prijs. Een nieuwe iPhone 6 Plus kost veel geld en dit bespaar je met de aankoop van refurbished. Daar komt bij dat refurbished ook nog eens duurzaam, en dus goed voor het milieu is.


Een ander bijkomend voordeel van een refurbished iPhone 6 Plus van Forza Refurbished is dat je kunt kiezen welke productconditie je wilt. Zo hebben we drie productcondities die door middel van ons gradatiesysteem worden aangeduid. Kies een refurbished device met een B-grade, A-grade of Remarketed gradatie waarvan Remarketed de hoogste productconditie is. Daar komt bij dat je op de refurbished iPhone 6 Plus bij Forza Refurbished 24 maanden garantie ontvangt. Onze devices ondergaan een strenge refurbished check om er zo voor te zorgen dat ze aan de hoogste refurbished kwaliteit voldoen. Om deze reden ontvang je standaard 24 maanden garantie. Refurbished koop je met het keurmerk van de leeuw!


Specificaties iPhone 6 Plus

Terug naar de iPhone 6 Plus, wat heeft deze Apple iPhone te bieden ten opzichte van zijn voorgangers? Wij hebben de specificaties van de iPhone 6 Plus voor je op een rijtje gezet zodat jij gemakkelijk je keuze kunt maken voor een nieuwe smartphone.


Ten eerste is de iPhone 6 Plus een stuk groter dan de iPhone 6(S). Zo heeft de iPhone 6 Plus een schermgrootte van 5,5 inch en weegt deze 172 gram. De iPhone heeft aan de voorkant een camera met 1,2 megapixels en achter van 8 megapixels. Verder heeft dit device een LCD scherm, multitouch en gaat er een Nanosimkaart in.


Je kunt de iPhone 6 Plus met verschillende opslagcapaciteit kopen en in de kleuren zilver, spacegrijs en goud. Kies je voor refurbished? Dan bespaar je ook nog eens veel geld op je nieuwe telefoon. Kies dus voor de refurbished iPhone 6 Plus, een smartphone met eindeloos veel mogelijkheden!