12 artikel(en)

12 artikel(en)

12 artikel(en)

12 artikel(en)

iPhone 6S kopen? Kies voor refurbished!

De iPhone 6S is één van de meest krachtig én populairste iPhones van Apple. Het succes van de iPhone 6S heeft Apple onder meer weten te realiseren door het toestel uit te rusten met een krachtige A9-processor en een 12-megapixel camera. Met de camera kun je onder meer ‘Live Foto’s’ maken en filmen in een 4K (ultra-HD) resolutie.iPhone 6S prijs

De iPhone 6S is de opvolger van de iPhone 6 en verscheen op de Belgische en Nederlandse markt op 9 oktober 2015. Ondanks dat de Apple iPhone al een geruime tijd op de markt is, kan het kopen van een losse iPhone 6S erg prijzig zijn. Voor een nieuwe iPhone 6S betaal je gemiddeld honderden euro’s meer dan een tweedehands exemplaar. Ook kiezen steeds meer mensen bewust niet meer voor een (duur) één- of tweejarig telefoonabonnement.


Als je op zoek bent naar een goedkope én vooral betrouwbare iPhone 6S, dan hebben wij dé oplossing voor jou: een refurbished iPhone 6S.

refurbished iphone 6s kleuren

Wat is een refurbished iPhone 6S?

Een refurbished iPhone 6S is een grondig gecontroleerde, indien nodig herstelde én professioneel gekuiste tweedehands iPhone 6S. Letterlijk vertaalt betekent refurbished ‘gereviseerd’. Voordat een tweedehands iPhone 6S - door ons - een refurbished iPhone 6S genoemd wordt, dient deze allereerst een strenge keuring te doorstaan.


Hoe wordt een refurbished iPhone gecontroleerd?

Direct na binnenkomst worden de iPhones allereerst door onze gespecialiseerde robots nagekeken. De robots controleren de toestellen op basis van méér dan 50 technische aspecten. Er wordt onder meer gecontroleerd voor hoeveel procent de accu en speakers van een iPhone marcheren. Indien een onderdeel niet (volledig) marcheert, vervangen onze techniekers deze door een nieuw exemplaar.


100% betrouwbare kwaliteit refurbished

Om resterende niet marcherende onderdelen volledig uit te kunnen sluiten, wordt een iPhone 6S nogmaals door de robots nagekeken. Pas wanneer de robots 100% goedkeuring afgeven, noemen wij het toestel een ‘refurbished iPhone 6S’. Na een professionele kuisbeurt, zowel inhoudelijk (met een schone iOS-installatie) als een fysieke kuisbeurt, mag een iPhone 6S met het ‘Keurmerk van de Leeuw’ worden verkocht. Het resultaat? Een goedkope én zeer betrouwbare refurbished iPhone 6S.


Waarom zou je een refurbished iPhone 6S kopen?

De meeste mensen kiezen voor een refurbished iPhone 6S vanwege de prijs. In vergelijking met de nieuwprijs, kun je tot wel 60% minder geld opdoen. Dit scheelt dus enorm in de portemonnee! Bijkomend voordeel is dat je ook nog eens een duurzame bijdrage levert aan het milieu, omdat oudere toestellen een tweede leven krijgen. Hierdoor help je aan het verdere behoud van onze planeet. Het kopen van refurbished is dus niet alleen voordeliger, maar ook een duurzame keuze.


5 voordelen van Forza Refurbished

Niet elke leverancier kan dezelfde hoogwaardige kwaliteit refurbished iPhones garanderen. Bij Forza Refurbished kunnen we dit wel door onze vakkundige kennis én gespecialiseerde robots. Onderstaand de belangrijkste redenen om te kiezen voor Forza Refurbished:

 • 1. Bij aankoop krijg je twee jaar garantie, óók op de accu’s;
 • 2. Gratis nieuwe laad accessoires meegeleverd (lightning kabel en adapter);
 • 3. Nóg voordeliger door onze productcondities (A-grade en B-grade);
 • 4. Je bespaart tot wel 60% in vergelijking met de originele nieuwprijs;
 • 5. Toch niet tevreden over je aankoop? Stuur de iPhone gratis retour!

Wat betekent de ‘S’ bij de iPhone 6S?

Enige tijd nadat Apple een ‘normale’ iPhone heeft uitgebracht - zoals de iPhone 6 - wordt er meestal een ‘S-model’ uitgebracht. Voorgangers van de iPhone 6S waren bijvoorbeeld de iPhone 3GS, 4S en de 5S.


De meeste mensen weten niet de betekenis van de ‘S’. Dit is natuurlijk niet vreemd, want Apple vertelt nooit de exacte betekenis. Daarnaast staat het internet vol met verschillende definities van de S per iPhone S-model. Bij de iPhone 3GS stond de S (vermoedelijk) voor ‘Speed’. De iPhone 4S was de eerste telefoon met ‘Siri’ en bij de iPhone 5S lag de focus voornamelijk op een veiligheidsverbetering, vandaar ‘Secure’. Omdat de iPhone 6S uitgerust is met de nieuwe 3D-touch technologie, staat de S hoogstwaarschijnlijk voor ‘Screen’.


Verschil tussen de iPhone 6 en de 6S

Nieuw aan de iPhone 6S is de roségoud variant en de toevoeging van de ‘S’ aan de achterzijde van het toestel. Daarnaast is de 6S ook uitgerust met ‘3D-touch technologie’ waarmee je nóg sneller en meerdere functies per app aan kunt roepen.


Qua technische specificaties is de iPhone 6S ook flink verbeterd. Het toestel is tot wel 30% sneller gemaakt. Apple heeft dit weten te realiseren door de 6S uit te rusten met een A9 dual-core processor en door het werkgeheugen / RAM uit te breiden naar 2GB in tegenstelling tot 1GB bij de iPhone 6. Als je een multitasker bent zul je zeker de voordelen ervaren van het extra werkgeheugen. Hierdoor kun je namelijk nóg sneller wisselen tussen programma’s als WhatsApp, Snapchat, Instagram of bijvoorbeeld Spotify.


Waarom zou je een iPhone 6S kopen?

 • Je kunt filmen in een 4K (ultra-HD) resolutie en ‘live foto’s’ maken;
 • Mogelijkheid om te filmen in een slow motion effect;
 • Zeer krachtig door de 64-bits A9-processor;
 • De iPhone 6S is geschikt voor de nieuwste iOS 11;
 • Leverbaar in de nieuwe kleur roségoud;
 • Altijd een zeer scherpe weergave door het retina-display;
 • Door de metalen behuizing is de 6S goed bestand tegen val- en stootschade.

iPhone 6S modellen

De iPhone 6S is bij ons verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Vind je het belangrijk om veel bestanden lokaal te bewaren op je iPhone? Kies dan voor een iPhone 6S met 32GB, 64GB of 128GB aan opslagruimte. Als je dit minder belangrijk vindt en voornamelijk voordelig uit wilt zijn, kies dan voor een iPhone 6S met 16GB aan opslagruimte.

16GB 32GB 64GB 128GB
iPhone 6S Wit 16GB iPhone 6S Wit 32GB iPhone 6S Wit 64GB iPhone 6S Wit 128GB
iPhone 6S Zwart 16GB iPhone 6S Zwart 32GB iPhone 6S Zwart 64GB iPhone 6S Zwart 128GB
iPhone 6S Goud 16GB iPhone 6S Goud 32GB iPhone 6S Goud 64GB iPhone 6S Goud 128GB
iPhone 6S Roségoud 16GB iPhone 6S Roségoud 32GB iPhone 6S Roségoud 64GB iPhone 6S Roségoud 128GB