1 artikel(en)

1 artikel(en)

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Refurbished iPhone 6S Plus kopen


De release van de iPhone 6S Plus was in Nederland op 9 oktober 2015. De iPhone 6S Plus, opvolger van de iPhone 6 Plus, is op het eerste oog weinig vernieuwend. Echter beschikt de iPhone 6S Plus over betere hardware dan zijn voorganger. Zo heeft de iPhone 6S Plus meer werkgeheugen en een snellere processor. Ook heeft deze iPhone een snellere grafische chip, verbeterde camera aan de voor- en achterkant.


Refurbished iPhone 6S Plus


Wanneer je een iPhone 6S Plus wilt kopen en op zoek gaat naar een model dat bij jou past zul je waarschijnlijk schrikken van de nieuwprijs. Het kopen van een losse iPhone 6S Plus is hierdoor voor veel mensen bijna onmogelijk geworden. Gelukkig heeft Forza Refurbished de oplossing voor jou. Forza Refurbished heeft diverse refurbished en remarketed devices in het assortiment. Zo vind je ook een refurbished iPhone 6S Plus bij Forza Refurbished. Zo heb je toch een van de nieuwste versies van de Apple iPhone, maar dan tegen een scherpe prijs! Daar komt bij dat een refurbished iPhone 6S Plus ook nog eens ontzettend duurzaam is.


Een refurbished iPhone 6S Plus is teruggestuurd omdat er iets aan mankeert. Bij Forza Refurbished worden alle devices op meer dan 50 punten gecheckt voordat deze weer worden verkocht. Je zult waarschijnlijk niet eens merken dat het bij de refurbished iPhone 6S Plus gaat om een gebruikt exemplaar. Een groot voordeel van de refurbished devices van Forza Refurbished is dat je standaard 2 jaar garantie ontvangt op je device.


iPhone 6S specificaties


De iPhone 6S Plus is aan de buitenkant dan niet veel veranderd ten opzichte van zijn voorganger, aan de binnenkant is deze iPhone 6S Plus toch flink verbeterd. Zo is er een nieuwe processor geplaatst en beschikt de iPhone 6S Plus over meer werkgeheugen. Met de 12 megapixel-camera maak je de mooiste (Live) foto’s en video’s. Deze komen tot leven op het haarscherpe 5,5 inch Retina-display.


Roségoud is de nieuwe kleur sinds de iPhone 6S (Plus) beschikbaar en ook de iPhone 6S Plus is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, goud en roségoud.


Een samenvatting van de specificaties van de iPhone 6S Plus: 5,5 inch Retina-scherm met een resolutie van 1080 bij 1920 pixels (401 ppi). De afmetingen van de iPhone 6S Plus zijn: 158 mm lang, 78 mm breed en slechts 7 mm dik. Het gewicht van de iPhone 6S Plus is slechts 192 gram. De 12 megapixel-camera beschikt onder andere over gezichtsherkenning, videostabilisatie en True Tone-flash. De refurbished iPhone 6S Plus is verkrijgbaar met 16GB, 64GB en 128GB. Het is belangrijk om een refurbished iPhone 6S Plus te kiezen met voldoende geheugen omdat dit niet is uit te breiden.