Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Remarketed iPhone kopen


Ook voor een remarketed iPhone kun je nu terecht bij Forza Refurbished. Een remarketed iPhone is ideaal wanneer je graag een iPhone wilt, maar hier niet teveel geld aan uit wilt geven. Een remarketed iPhone van Forza Refurbished is namelijk een stuk goedkoper dan een nieuw toestel. Wij vertellen je graag wat meer over een remarketed iPhone.

Wat is een remarketed iPhone?


Een remarkted iPhone is een iPhone die in complete en originele staat is teruggebracht of teruggestuurd. Remarketed iPhones komen voort uit onder andere geannuleerde orders, voorraadoverschotten en RMA (retourneren met authorisatie). Een remarketed iPhone van Forza Refurbished bevat geen visuele schade en is verder in perfecte technische conditie.

De remarketed iPhones van Forza Refurbished zijn een stuk goedkoper wanneer je deze vergelijkt met een nieuwe iPhone. Op deze manier kun je flink wat besparen op de aanschaf van je nieuwe iPhone. Daarnaast ben je ook nog eens duurzaam bezig met een remarketed iPhone!

Waar op letten bij het kopen van een remarketed iPhone?


Wanneer je een remarketed iPhone gaat kopen zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Neem bijvoorbeeld de betrouwbaarheid van een aanbieder. Maar ook de garantie en de levertijd zijn erg belangrijk. Wij geven je wat tips waar je op moet letten wanneer je een remarketed iPhone gaat kopen.

Aanbieder

Steeds meer bedrijven bieden refurbished en/of remarketed iPhones aan. Daarom is het erg belangrijk om de aanbieder van remarketed iPhones te checken. Kijk bijvoorbeeld hoe lang de aanbieder al actief is. Daarnaast kun je op het internet vaak veel reviews vinden. Wat zeggen deze reviews over de aanbieder?

Garantie

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk genieten van je remarketed iPhone. Daarom is het aantal maanden garantie die je ontvangt op je remarketed iPhone erg belangrijk. Kijk daarom altijd goed hoeveel maanden garantie je ontvangt.

Bij Forza Refurbished staan wij achter onze devices, zowel refurbished als remarketed. Daarom ontvang je bij Forza Refurbished standaard 24 maanden garantie. Dit geldt ook voor een remarketed iPhone.

Levertijd

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk genieten van je remarketed iPhone. Daarom is het verstandig om te kijken naar de levertijd van een aanbieder. Daarnaast is het ook een stukje betrouwbaarheid. Heeft een aanbieder altijd voorraad, dan is deze vaak een stuk betrouwbaarder dan een aanbieder waar je een week moet wachten op je remarketed iPhone. Kortom, het is erg belangrijk om de aanbieders van remarketed iPhones goed met elkaar te vergelijken. Bij Forza Refurbished weet je zeker dat je goed zit!