Betaalmogelijkheden

 

Forza Refurbished biedt drie verschillende mogelijkheden om te betalen.

 Betaalwijze

Kosten

 Bancontact/Mister Cash  Gratis
 Creditcard (Achteraf betalen)  Gratis
 Overboeking  Gratis

 

1. Bancontact/Mister Cash

Indien je bankiert via een Belgische bank, kun je gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Met Bacontact/Mister Cash kun je makkelijk en snel online betalen bij Forza Refurbished.


Waarom betalen met Bancontact/Mister Cash?

  • Gemakkelijk, veilig en vertrouwd online betalen via je eigen Belgische bank;
  • Betalen met Bancontact/Mister Cash is bij Forza Refurbished altijd volledig gratis;
  • Op werkdagen voor 22.30 uur besteld? Morgen in huis!

 

2. Creditcard (Achteraf betalen)

Het is bij Forza Refurbished mogelijk om met een creditcard te betalen. Creditcards van MasterCard en Maestro worden geaccepteerd. Zodra je creditcardgegevens zijn gecontroleerd, wordt je bestelling diezelfde dag nog verstuurd. Het bedrag wordt pas na levering afgeschreven.


Waarom betalen met creditcard?

  • Gemakkelijk, snel en geheel veilig;
  • Betalen met creditcard is bij Forza Refurbished altijd volledig gratis;
  • Op werkdagen voor 22.30 uur besteld? Morgen in huis!

 

3. Overboeking

Het is mogelijk om je bestelling bij Forza Refurbished te betalen door middel van een overboeking. Je maakt dan zelf het openstaande bedrag over op het rekeningnummer van Forza Refurbished. Vermeld bij overboeking altijd het ordernummer van je orderbevestiging.


Rekeninginformatie:

Forza Refurbished
IBAN: NL96ABNA0557185068
BIC: ABNANL2A


Overboeking is niet de snelste manier van betaling en met name geschikt voor mensen die minder belang hechten aan een snelle levering en 100% leveringsgarantie.

 

Houd rekening met drie werkdagen overboektijd (de tijd tussen jouw betaling en verwerking van de betaling bij ons). Wanneer wij de betaling hebben ontvangen, ontvang je een e-mail met daarin de ontvangstbevestiging en wordt je bestelling diezelfde dag nog verstuurd.

 

Gedurende de overboektijd is het product niet voor je gereserveerd. Het kan dus voorkomen dat het product niet meer voorradig is op moment van verwerking van de betaling bij ons. In dat geval kan er niet aan je worden geleverd en neemt onze Servicedesk contact met je op voor een oplossing. Dit kan bestaan uit een latere levering, keuze voor een alternatief of terugstorting van je betaling.


Waarom kiezen voor overboeken?

  • Overboeken is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee;
  • Eenvoudig annuleren van de order.

 

Veilig betalen

Om te zorgen dat alle betalingen veilig verlopen, maken wij gebruik van een beveiligde internetverbinding. Deze beveiligde verbinding wordt automatisch tot stand gebracht zodra je onze website bezoekt. Hiermee worden alle betalingsgegevens versleuteld verstuurd. Je herkent onze veilige SSL-verbinding aan het gesloten hangslot in de adresbalk.


Wat is helaas niet mogelijk?

Wij accepteren helaas geen andere betaalmethodes zoals cadeaubonnen (zoals VVV bonnen), op afbetaling of middels acceptgiro.