Alles over de iPhone X

Overweeg je om de iPhone X refurbished aan te schaffen? Lees hier alles over het 5.8 inch OLED-beeldscherm, het fenomenale dubbele camerasysteem, de krachtige processor en meer. Om het eenvoudiger te maken vergelijken we de iPhone X ook met andere iPhones.


Release


Afmeting

De iPhone 11 is heeft een 6.1 inch beeldscherm, waardoor de kijk- en gebruikservaring altijd optimaal is:


iphone x draadloos opladen

Batterij


iphone x face id

Face ID


Handleiding


iphone x oled

Scherm

De iPhone X is namelijk de eerste iPhone met een OLED-beeldscherm. Het is 5.8 inch groot en bedekt de hele voorkant! Hierdoor past het goed bij het eigentijdse uiterlijk van een smartphone en heb je een optimale gebruikservaring.


Specs


Camera

De iPhone X is uitgerust met een fenomenaal dubbel camerasysteem. Hierdoor is deze iPhone ideaal voor de foto- en videoliefhebber:


a11 bionic

Processor

Wil je beschikken over veel rekenkracht, snelheid en een lange batterijduur? De iPhone X processor is zeer geschikt voor bovengemiddeld zware taken.


iPhone 11 vergeleken met ...

Beschik je nu nog over een oudere iPhone – zoals de iPhone 7 of iPhone 8 (Plus) – en wil je upgraden naar de iPhone X? Dan is het interessant om te weten hoe veel je erop vooruit gaat. Ook hebben we de iPhone X vergeleken met andere toptoestellen van Apple, zodat je beter kunt inschatten of de iPhone X bij je past.


iphone x vergelijking

iPhone X kopen

Een bedrag boven de duizend euro is erg hoog voor een smartphone. Daarbij heeft ook niet iedereen meer dan duizend euro over voor een iPhone. Dit begrijpen we maar al te goed. Gelukkig is refurbished het betaalbare alternatief.


Bekijk iPhone X refurbished