MacBook Air 13 Inch (2018)

De MacBook Air 13 (2018) is compact en daarmee makkelijk mee te nemen maar is groots als het aankomt op het brede scala aan taken wat deze MacBook uit kan voeren. Zowel alledaagse als zwaardere, creatieve taken zijn geen probleem voor de krachtige Intel Core i5 processor die onder de motorkap schuilt. Bestel de MacBook Air 13 (2018) vóór 22:30 op zon- en werkdagen en je kunt er morgen al mee aan de slag! Daarnaast ontvang je twee jaar garantie en gratis laadaccessoires.

Lire plus

6 articles

par page

MacBook Air 13 (2018): Een lichtgewicht met spierballen

De MacBook Air 13 (2018) is een van de meest populaire laptops op de markt. Dit komt voornamelijk door de goede prijs-kwaliteitsverhouding, het slanke ontwerp en de krachtige prestaties die de MacBook Air 13 te bieden heeft. Ondanks het dunne en daarmee praktische ontwerp waardoor de MacBook makkelijk mee te nemen is, was er kennelijk nog genoeg ruimte over voor Apple om zowel de batterij als de processor een upgrade te geven. Met de 8e generatie dual-core Intel Core i5-processor kun je zwaardere taken uitvoeren, zonder dat dit te veel vereist van je batterijpercentage. Deze gaat nu namelijk tot wel 12 uur lang mee.

Handzaam formaat

Doordat de MacBook Air 13 (2018) slechts 1,25kg weegt, 1,56cm dik is en het een slank ontwerp heeft, is hij gemakkelijk mee te nemen onderweg. Ondanks dat de MacBook Air 13 inlevert in formaat, betekent dit niet dat dit ook het geval is wat de prestaties betreft. Integendeel zelfs: onder de dunne motorkap schuilt een krachtige Intel Core i5-processor wat ervoor zorgt dat de MacBook Air 3 in te zetten is voor een breed scala aan taken, van alledaagse taken tot creatieve projecten. Met de MacBook Air (2018) zit je meer dan goed.

Verbluffend 13,3 inch Retina-display

Op de MacBook Air 13 (2018) prijkt een prachtig 13,3 inch Retina-display met LED-achtergrondverlichting, TrueTone, brede kleurweergave en een resolutie van 2560 x 1600 pixels per inch met ondersteuning voor miljoenen kleuren wat zorgt voor een levendinge, scherpe en heldere weergave.

Refurbished: de duurzamere keuze

MacBooks die kampen met minimale technische of uiterlijke gebreken of uit een leaseprogramma komen kunnen nog gemakkelijk een tweede ronde mee. Dit geldt ook voor de MacBook Air 13 (2018) refurbished. Reden hiervoor is dat ervaren technici de MacBooks op meer dan 50 punten hebben gecontroleerd waarbij ook slimme software wordt toegepast om de kwaliteit te waarborgen en zo een technisch in orde product te kunnen verkopen. Dankzij dit zorgvuldige proces beschikt Forza over het Keurmerk Refurbished. Door een tweede leven te geven aan een MacBook draag je bij aan een circulaire economie en daardoor een schoner milieu.

MacBook Air 13 (2018) refurbished kopen

Wil jij morgen al met jouw refurbished MacBook Air 13 (2018) aan de slag? Dat kan. Bestel hem vóór 22:30 op zon- en werkdagen en je ontvangt hem de volgende dag al bij jou thuis samen met standaard twee jaar garantie en gratis meegeleverde laadaccessoires.