Macbook Pro 13 inch M1 (2020)

De MacBook Pro 13 Inch (2020) met M1-chip combineert kracht met efficiëntie. Zo levert deze eerste door Apple geïntroduceerde chip de best mogelijke prestaties terwijl het energieverbruik lager is en deze MacBook Pro daardoor tot wel 17 uur lang meegaat. Jij kunt morgen al aan de slag met deze krachtpatser met de nieuwe, revolutionaire M1-chip door 'm voor 22:30 te bestellen op zon- en werkdagen. Daarnaast ontvang je twee jaar garantie en leveren wij gratis laadaccesoires mee.

Lire plus

2 articles

par page

MacBook Pro 13 Inch 2.1GHZ M1 (2020)

Als je op zoek bent naar een krachtige, draagbare laptop met een nieuwe revolutionaire chip voor het eerst geïntroduceerd door Apple zelf, dan is de MacBook Pro 13 Inch 2.1GHZ M1 (2020) dé keuze voor jou. Met een 8-core GPU (processor) die tot wel 3,5 keer sneller is dan de vorige generatie is deze MacBook ontworpen om topprestaties te leveren. Dit alles uit zich in een vloeiende en soepele gebruikerservaring, zelfs wanneer je werkt met zwaardere foto- en videobewerkingsprogramma’s of andere complexe taken uitvoert. Deze MacBook kan het allemaal. 

Apple M1: kracht in combinatie met efficiëntie

De Apple M1-chip is de eerste Mac-chip geïntroduceerd door Apple zelf. Doordat Apple het beheer in eigen handen heeft genomen sluiten de software (macOS) en de hardware (M1-chip) beter op elkaar aan dan ooit tevoren. Door deze naadloze samenwerking heeft Apple er het maximale uit kunnen halen en de prestaties naar een hoger niveau getild dan ooit tevoren. Of je nu een professional bent op het gebied van creatieve programma’s zoals Adobe Photoshop of Lightroom, of een fanatieke gamer bent die het maximale vereist van zijn laptop, deze MacBook Pro 13 Inch 2020 kan het aan. Toch gaat het uitvoeren van dit soort zwaardere taken niet ten koste van de batterij: doordat deze chip zo is ontworpen om energiezuinig te zijn gaat de batterij wel tot zo’n 17 uur lang mee. 

Geweldige kijk- en luisterervaring

De MacBook Pro 13 (M1, 2020) beschikt over een 13,3-inch Retina-display met TrueTone technologie en een resolutie van 2560 x 1600 pixels waardoor je elk klein detail haarscherp kunt zien. Daarnaast ondersteunt het scherm ook P3-brede kleurweergave, wat betekent dat het een breder scala aan kleuren kan weergeven dan de sRGB-weergave. Hierdoor zien kleuren er nog levendiger uit en worden ze nauwkeuriger weergegeven. Dit is met name handig voor professionals die werken met grafische content, zoals fotografen en video-editors. 
 
De MacBook Pro 13 inch 2020 is ook voorzien van een geweldige audio-ervaring, dankzij de krachtige stereospeakers en de drie-microfoon-array. De speakers zijn zo ontworpen dat ze een gebalanceerd en vol geluid leveren, zelfs op hoog volume.  

Opslag

Wat de opslag betreft biedt de MacBook Pro 13 Inch 2020 met M1-chip 256GB of 512GB SSD oplag, afhankelijk van het model wat je kiest. Dit betekent dat je voldoende ruimte hebt om al je bestanden, programma’s en media op te slaan. Een van de belangrijkste voordelen van de SSD-opslag in de MacBook Pro 13 Inch 2020 is de snelheid. SSD’s zijn veel sneller dan traditionele harde schijven, waardoor het opslaan en openen van bestanden een stuk sneller gaat. Dit in combinatie met de M1-chip maakt deze MacBook Pro 13 (2020) een absoluut krachthonk. 

Refurbished betekent duurzaam!

Door een refurbished MacBook Pro 13 Inch (2020) bij Forza te kopen ben je niet alleen een stuk voordeliger uit, ook draag je bij aan een beter milieu. Wist jij dat Forza al meer dan 21.350.000 KG CO2 bespaard heeft door het reviseren van gebruikte Apple devices en deze een tweede- of soms zelfs derde leven te geven? Zo is refurbished een duurzame keuze voor je portemonnee en de wereld. Over de staat van het product hoef je je geen zorgen te maken. Al onze devices zijn technisch volledig in orde verklaard door onze ervaren technici en slimme software doordat ze grondig gecontroleerd worden op meer dan 50 punten. Hierdoor beschikt Forza over het Keurmerk Refurbished.  

MacBook 13 Pro 2.1GHZ M1 (2020)

Kun jij niet wachten tot dat je deze high-end MacBook in gebruik kunt nemen? Dan ben je bij Forza aan het juiste adres. Bestel jij de MacBook Pro 13 Inch (2020, M1) op zon- en werkdagen vóór 22:30, dan kun je er morgen al mee aan de slag! Daarnaast geniet je van twee jaar garantie en leveren wij gratis laadaccessoires mee.