iPad 2019

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Refurbished iPad 3


Een Apple iPad 3 kopen doe je bij Forza Refurbished. Een nieuwe tablet kost veel geld en voor veel mensen is dit een brug om voor een iPad te kiezen. Om geld te besparen wordt dan vaak gekozen voor een ander merk tablet dan Apple, maar dit hoeft helemaal niet. Kies voor een refurbished iPad 3 van Forza Refurbished. Zo bespaar je én geld op de aankoop van je iPad én ben je ook nog eens duurzaam bezig! Maar waarom zou je dan voor de iPad 3 gaan?


Specificaties iPad 3


Een iPad 3 is een geweldige tablet die onder meer beschikt over een Retina display. De iPad 3 is de eerste tablet die hierover beschikt, een grote verbetering. Ook is het design aangepast ten opzichte van zijn voorganger, de iPad 2, en daarbij heeft de iPad 3 een nieuwe processor. De grafische prestaties zijn een grote verbetering bij deze nieuwe iPad.


Maar ook de camera is sterk verbeterd bij deze iPad 3. Zo heeft de camera 5,0 megapixel en is het mogelijk om Full HD video opnames te maken. De iPad 3 is verkrijgbaar in WiFi of 3G/4G variant en je kunt kiezen uit de kleuren wit of zwart.


Zowel privé als zakelijk is de iPad 3 erg geschikt. Een tablet is gemakkelijk mee te nemen naar een afspraak of op vakantie of weekendje weg.


Refurbished iPad 3 kopen bij Forza Refurbished


Forza Refurbished heeft een uitgebreid assortiment wat refurbished iPads betreft. Zo kun je kiezen uit verschillende modellen, zo ook de refurbished iPad 3. Kijk snel welke iPads 3 wij op voorraad hebben en sla je slag!