iPad 2019

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Refurbished iPad 4 kopen


Ben jij al bekend met de Apple iPad 4? Deze iPad is de opvolger van de eerder uitgekomen iPad 3 en erg gebruiksvriendelijk. Voor zowel privé als zakelijk worden deze tablets van Apple vaak gebruikt. Wil jij ook een iPad 4, maar vind je deze nieuw fors aan de prijs? Kies dan voor refurbished!

Een refurbished iPad 4 is een stuk goedkoper dan een nieuwe iPad 4. Daar komt bij dat dit ook nog eens een duurzame aankoop is, wat ook niet geheel onbelangrijk is tegenwoordig. Bij Forza Refurbished verkopen we devices van de hoogste kwaliteit refurbished en ontvang je ook nog eens 24 maanden garantie op je aankoop!

Verschil iPad 3 en iPad 4


De iPad 4 is de opvolger van de iPad 3 en kent een aantal belangrijke verschillen. Over het algemeen gezien is het verschil tussen beide modellen niet heel groot, maar een paar punten zijn toch het vernoemen waard. Zo heeft de iPad 4 een krachtigere processor dan zijn voorganger en is de 30-pin connector vervangen door de smalle Lightning connector. ook is het mogelijk om via WiFi sneller te internetten.

Qua design is er niets veranderd aan de iPad 4. Net als zijn voorganger is deze iPad verkrijgbaar in het wit en in het zwart.