iPad Air

iPad Air Refurbished kopen

De iPad Air behoort tot één van de meest verkochte tablets wereldwijd. Omdat het de eerste was in de succesvolle reeks, wordt de tablet ook vaak de iPad Air 1 genoemd. Het is een zeer populaire tablet van Apple omdat hij onder meer zeer geschikt is voor zowel privé- als zakelijk gebruik. De iPad Air refurbished is ideaal voor bijvoorbeeld thuis op de bank, tijdens het reizen of bijvoorbeeld om te gebruiken op school of tijdens een zakelijke afspraak. Wil je een iPad Air kopen, maar niet teveel geld opdoen? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: een iPad Air refurbished! Naast het feit dat je niet onnodig veel geld opdoet, lever je ook nog eens een duurzame bijdrage aan het milieu. Daarnaast geniet je van 2 jaar garantie op het gehele apparaat, dus ook de batterij. Hierdoor is de refurbished iPad Air niet alleen op de korte, maar ook de lange termijn een hele slimme investering.

iPad Air 1 specificaties

De iPad Air refurbished is onder meer uitgerust met een A7- en M7-processor. Hierdoor is de iPad Air niet alleen krachtig, maar ook energiebesparend. Daarnaast is ook de camera van de iPad Air refurbished verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Qua design lijkt de iPad Air erg veel op de iPad Mini.

 • Beeldscherm: 9.7 inch retina display (2048 x 1536 pixels)
 • Afmetingen: 240 x 169.5 x 6.1 mm
 • Gewicht: 469 gram
 • Processor: Apple A7
 • iSight camera: 5 megapixel
 • Batterijduur: tot 10 uur
 • Beschikbare kleuren: zwart (Space Grey) en wit (Silver)

Wat is een refurbished iPad Air?

Een iPad Air refurbished is grondig gecontroleerd door onze techniekers, waar nodig hersteld en professioneel gekuist. De letterlijke vertaling van het begrip refurbished betekent ‘gereviseerd’. Bij refurbished iPads is er vrijwel altijd sprake van eerder gebruikte tablets net als bij tweedehands iPads. Toch is er een groot verschil tussen beiden. Onderstaand lees je hier meer over.

Verschil tussen een refurbished- en een tweedehands iPad

Het voornaamste verschil tussen refurbished en tweedehands is de technische staat van het device. Het kan zomaar zijn dat het uiterlijk van een tweedehands iPad er perfect uitziet. Echter, dit zegt niets over de technische staat van de tablet. Daarnaast krijg je ook geen garantie bij aankoop van een tweedehands iPad van een particulier. Wil je geen onnodige risico’s lopen? Dan kun je beter kiezen voor een refurbished iPad mét twee jaar garantie!

iPad Air 1 zwart

Een kraakhelder beeldscherm

De refurbished iPad Air heeft een beeldschermformaat van 9.7 inch (24.25 cm). De tablet beschikt als één van de eerste tablets over een Retina-display. Bij Retina staan de pixels zo dicht op elkaar, dat het blote oog ze niet meer kan zien. Dit komt de kijk- en gebruikservaring van de iPad Air refurbished erg ten goede. Het beeldscherm is hierdoor dus haarscherp en kleuren, contrasten en dieptes tijdens een serie, film op spelletje zullen meer dan goed overkomen. 9.7 inch is groot genoeg om alles wat je doet goed te kunnen zien, en klein genoeg om hem eenvoudig overal te kunnen gebruiken.

Processor voor dagelijkse taken

De processor van de iPad Air refurbished is goed genoeg om snel mee van de ene naar de andere app te schakelen. Ook kun je films of series eenvoudig kijken. Spelletjes speel je ook zonder haperingen op de iPad Air refurbished.

Accu voor lang gebruik

Dat de refurbished iPad Air zich goed leent voor films, spelletjes, social media en andere dagelijkse activiteiten is een pluspunt. Maar daarbij is het wel zo fijn dat de batterijduur van de ipad Air refurbished goed genoeg is. Doordat er een grote accu in de refurbished iPad Air zit, is deze accuduur ook vrij lang. Zo kun je eenvoudig 10 uur per dag gebruik maken van de refurbished iPad Air.

Wifi of 4G

De iPad Air refurbished is verkrijgbaar als Wifi- of Wifi en 4G uitvoering. Bij Wifi kun je op ieder wifi-netwerk (waar je het wachtwoord van hebt) inloggen. Met de Wifi + 4G uitvoering kun je zowel op Wifi als met een internetabonnement gebruik maken van de iPad Air refurbished. Ben je van plan op de refurbished iPad Air veel onderweg te gebruiken waarbij je vermoedelijk niet de hele tijd van Wifi gebruik kunt maken? Dan raden wij de 4G-versie aan. Als je de iPad Air refurbished veel op locaties met Wifi (zoals thuis, op school, op je werk etc) gaat gebruiken, dan raden we de goedekopere Wifi variant aan. Waarom goedkoper? Omdat de 4G variant duurder is om te vervaardigen en daardoor ook meer kost om in je bezit te hebben. Hierdoor is het de afweging waard.

Opslagruimtes en kleuren

Naast de uitvoering voor datagebruik, heb je ook de keuze uit verschillende opslagcapaciteiten: 16GB, 32GB, 64GB, 128GB. Als je weinig apps en bestanden lokaal/ op de iPad Air refurbished zelf wilt opslaan, dan kun je kiezen voor 16GB of 32GB opslagruimte. Ben je van plan om meer apps (zoals games) of bestanden (zoals foto's) op te slaan? Dan kun het beste kiezen voor bovengemiddelde opslagcapaciteiten: 64GB of 128GB.

De iPad Air 1 refurbished is verkrijgbaar in de twee bekende Apple-kleuren:

 • iPad Air refurbished Space Grey
 • iPad Air refurbished Silver

Waarom een iPad Air refurbished kopen?

 • Tot wel 60% goedkoper;
 • Twee jaar garantie, ook op de batterij;
 • Duurzame keuze;
 • Voor elk budget een refurbished iPad Air dankzij de productcondities;
 • Grondig gecontroleerd door speciale software en techniekers.

Wat ontvang je bij aankoop?

Bij aankoop van een refurbished iPad Air ontvang je standaard twee jaar garantie, de meeste actuele iOS versie én gratis laadaccessoires.