iPad 2019

Refurbished iPad Mini 4 kopen


De Apple iPad Mini 4 is een van de nieuwere iPads van Apple. In 2015 werd de iPad Mini 4 aangekondigd en nog steeds is deze erg gewild. Dit komt onder andere door het stijlvolle design en het compacte formaat van deze iPad. Hierdoor kun je de iPad Mini 4 gemakkelijk meenemen en ook nog eens goed voor de dag komen.


Refurbished iPad Mini 4


Wanneer je op zoek bent naar een goede, compacte tablet is de iPad Mini 4 een uitstekende kandidaat. Helaas is de nieuwprijs van deze iPad aan de hoge kant. Gelukkig heeft Forza Refurbished hier de oplossing voor: een refurbished iPad Mini 4. Een refurbished iPad Mini 4 wordt, net als alle andere devices, op meer dan 20 punten gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Omdat wij zeker zijn van de kwaliteit van onze producten ontvang je standaard 2 jaar garantie op je aankoop. Genoeg redenen om een refurbished iPad Mini 4 aan te schaffen!


iPad Mini 4 Specificaties


De iPad Mini 4 beschikt over een 7,9 inch-scherm met 2048 bij 1536 pixels. Dankzij de krachtige Apple A8 processor is deze iPad zeer geschikt om te multitasken. En met de 8 megapixel camera maak je de mooiste foto’s en video’s.


Natuurlijk kent de iPad Mini 4 nog veel meer voordelen. Zo gaat de batterij tot wel 10 uur mee! Daarnaast is de iPad Mini 4, net als de iPad Mini 3 voorzien van Touch ID. Hiermee kun je de tablet ontgrendelen met je vinger of een app aanschaffen in de appstore zonder je wachtwoord te hoeven gebruiken.