iPad Mini 4 Zwart 16GB Wifi only

Wat zit er in de verpakking?

Inhoud verpakking refurbished iphone

iPad Mini 4 Zwart 16GB Wifi only

Welke productconditie wil je?

249,-

289,-

Conditie

Op de pagina "Product Condities" vind je meer informatie en vele foto's, hieronder volgt een korte samenvatting.


 

A-grade (zo goed als nieuw)

Devices met een A-grade productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruiksspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht 'zo goed als nieuw'.


 

B-grade (licht gebruikt)

Devices met een B-grade productconditie zijn licht gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere lichte gebruikerssporen aan te treffen. Het toestel is cosmetisch net iets minder fraai dan een A-grade. Producttechnisch is ook een B-grade 100% functioneel.


 

C-grade (Zichtbaar gebruikt)

Devices met een C-grade productconditie zijn zichtbaar gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere gebruikerssporen aan te treffen. Dat kan zelfs een diepere kras (zelden op het scherm) of deukjes (op de behuizing) zijn. Wij adviseren een beschermhoes. Producttechnisch is ook een C-grade 100% technisch in orde.

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.BESTEL BIJ DE NUMMER 1

  • 2 jaar garantie, óók op de accu
  • Inclusief laadaccessoires
  • Gratis verzending & retourneren
  • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis
  • Grootste voorraad refurbished van de Benelux
  • 98% van onze klanten beveelt ons aan

Wat zit er in de verpakking?

Inhoud verpakking refurbished iphone
Video: Een kijkje in de keuken bij Forza
Video: Wat ga je ontvangen bij een iPad-aankoop?
Video: Wat betekent A-grade, B-grade & C-grade?

iPad Mini 4 Zwart 16GB Wifi only

De iPad Mini 3 64GB met WiFi-verbinding is de opvolger van de iPad Mini 2 een krachtige tablet in een compact formaat. Met 13,4 bij 20 centimeter en slechts 0,75 centimeter dikte is deze iPad eenvoudig mee te nemen en zit deze nooit in de weg. Betreft de specificaties lijkt de iPad Mini 3 erg veel op zijn voorganger: deiPad Mini 2. Zo is de iPad Mini 3 uitgerust met een 5-megapixelcamera, 1.2-megapixel-frontcamera, 1.3 GHz Apple A7 Dual-Core-processor en 1GB werkgeheugen. De refurbished iPad Mini 3 64GB WiFi Zwart wordt geleverd met standaard 24 maanden garantie en is voorzien van de nieuwste versie van iOS

specificaties

Processor
Apple A7 1.3 GHz + M7 chip
Kleur
Zwart / Space Grey
Geheugen
16gb

Wil jij een zwarte iPad Mini 3 64GB WiFi, maar vind je deze te prijzig? Kies dan voor een refurbished iPad Mini 3 van Forza Refurbished. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ben je ook nog eens duurzaam bezig. Wij zijn gespecialiseerd in refurbished toestellen en hebben dan ook een zwarte iPad Mini 3 met 64GB en WiFi-verbinding in ons assortiment. Met deze zwarte refurbished iPad Mini 3 kun je zowel zakelijk als privé goed voor de dag komen. Daarnaast is deze iPad erg gebruiksvriendelijk. Daar komt bij dat 64GB opslagruimte genoeg is om diverse apps, foto’s en video’s op te slaan.

 

Product beoordelingen

helaas zijn er geen beoordelingen voor dit product

Aanbevolen combinaties