iPad 2019

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Refurbished iPad Pro 9.7 Inch kopen


De iPad Pro 9.7 werd begin 2016 onthuld. Het grote voordeel van deze Apple iPad is dat deze over veel kracht beschikt, dankzij de krachtige Apple A9X-chip en M9 coprocessor, maar wel erg compact is. Vergeleken met zijn voorgangers is de iPad Pro 9.7 Inch een grote vooruitgang. Zo beschikt het device over een haarscherp Retina scherm met 2732 bij 2048 pixels, een geweldige camera en een verbeterde batterij.


Verschil iPad Pro 9.7 en iPad Pro 12.9

Wanneer je op zoek gaat naar een iPad Pro zul je twee varianten tegenkomen: de iPad Pro 9.7 en de iPad Pro 12.9. De specificaties van deze twee iPads komen grotendeels overeen. Het enige grote verschil is te vinden in het formaat. Zo is de iPad Pro 12.9 een stuk groter dan de iPad Pro 9.7.


Een groot voordeel van de iPad Pro 9.7 Inch is dat deze makkelijker mee te nemen is, door het compactere formaat. Dit maakt deze iPad ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige tablet, maar ook vaak onderweg zijn. Ben je van plan de iPad Pro grotendeels thuis of op kantoor te gebruiken, dan is de iPad Pro 12.9 Inch een aanrader.


Refurbished iPad Pro 9.7 Inch


Enige nadeel van de iPad Pro 9.7 Inch is dat deze behoorlijk prijzig is. Zo ben je al snel een paar honderd euro kwijt wanneer je een nieuwe iPad Pro wilt kopen. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een refurbished iPad Pro 9.7. Op die manier kun je veel geld besparen en ben je ook nog eens duurzaam bezig.


Bij Forza Refurbished vind je verschillende refurbished en remarketed devices in het assortiment. Zo ook de refurbished iPad Pro 9.7. Al onze refurbished devices zijn van de hoogste kwaliteit refurbished. Daarom ontvang je bij Forza Refurbished standaard 2 jaar garantie op je refurbished device. Zo ben je zeker dat je een goede aankoop doet!