Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Refurbished iPhone 5C kopen


Een refurbished iPhone 5C kopen? Er zijn veel verschillende versies van de iPhone 5C die je kunt kopen. Wij bieden refurbished iPhones 5C aan in verschillende kleuren. Maar eerst vertellen wij je meer over deze versie van de iPhone om jou te overtuigen van dit toestel.

iPhone 5C specificaties


Denk jij na over een nieuwe telefoon en is de iPhone 5C een optie? De iPhone 5C specs zullen wij eerst even op een rijtje zetten om jou ervan te overtuigen voor deze versie van de populaire iPhone te gaan. Om eerlijk te zijn verschilt de iPhone 5C niet veel van de normale iPhone 5. Zo heeft deze geen vernieuwd scherm, andere chip of verbeterde camera. Echter zijn de iPhone 5C hoesjes wel anders. Zo kun je de Apple iPhone 5C in verschillende kleuren verkrijgen, namelijk:

  • iPhone 5C wit
  • iPhone 5C roze
  • iPhone 5C blauw
  • iPhone 5C groen
  • iPhone 5C geel

De behuizing van de iPhone 5C is van plastic gemaakt, de iPhone 5 heeft een aluminium behuizing. Verder is de iPhone 5C wel wat dikker dan de normale iPhone 5, namelijk 9 millimeter in plaats van 7,6. Maar de telefoon ligt wel fijn in de hand.

Refurbished iPhone 5C kopen


De iPhone 5C prijs voor een nieuwe telefoon kan toch nog best hoog oplopen. Mede om die reden raden wij jou aan om te gaan voor een refurbished iPhone 5C. De refurbished iPhone 5C prijs is een stuk lager dan een nieuw toestel, en je krijgt zeker waar voor je geld. Zo kost een refurbished iPhone 5C 16GB € 244,95,-, en daar krijg je dan ook nog een oplader bij geleverd. Bekijk nu snel de refurbished iPhones 5C op voorraad en bestel jouw nieuwe toestel!