Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Refurbished iPhone 5C Blauw kopen


De iPhone 5C Blauw is de perfecte smartphone wanneer je op zoek bent naar een nieuwe telefoon, maar graag eens wat anders wilt dan een standaard zwarte of witte uitvoering. Dankzij de trendy blauwe kleur van deze iPhone 5C val je direct op met je nieuwe device. Bij Forza Refurbished vind je een prachtig refurbished exemplaar van de blauwe iPhone 5C. Op deze manier kun je veel geld besparen op een nieuwe telefoon.


Refurbished iPhone 5C Blauw


Een refurbished iPhone 5C Blauw kent diverse voordelen. Zo is een refurbished device niet alleen euro’s goedkoper, maar is het ook een uiterst duurzame aankoop. Bij Forza Refurbished ben je ook nog eens zeker van de kwaliteit van je aankoop door de kwaliteitscontrole van onze unieke robot. Deze robot controleert iedere iPhone op meer dan 50 punten. Zo ook de iPhone 5C Blauw. Bij een ‘failure’ wordt de iPhone gerepareerd door onze technici. Vervolgens wordt het device nogmaals gecontroleerd. Zo ontvang je altijd een refurbished iPhone 5C van de hoogste kwaliteit refurbished. Omdat wij bij Forza Refurbished overtuigd zijn van de kwaliteit van onze devices, ontvang je standaard 2 jaar garantie op je refurbished iPhone 5C Blauw.


Specificaties blauwe iPhone 5C


Denk jij na over een nieuwe telefoon en is de blauwe iPhone 5C een van je opties? Wij vertellen je graag alles over deze iPhone. Daarom hebben wij de specificaties voor je op een rij gezet. Wanneer je de iPhone 5C vergelijkt met zijn voorganger, de iPhone 5, is er weinig veranderd aan de binnenkant van de smartphone. Zo beschikt de blauwe iPhone 5C over een 4 inch-scherm, een Apple A6-chip en een 8 megapixel-camera aan de achterkant en een 1.2 megapixel-camera aan de voorkant.


Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone in een trendy kleur? Dan is de refurbished iPhone 5C Blauw van Forza Refurbished echt iets voor jou!