Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Refurbished iPhone 5C Roze kopen


De roze iPhone 5C is een geliefd exemplaar uit de 5C-serie. De trendy kleur zorgt ervoor dat je echt opvalt met je smartphone! Helaas is een nieuwe iPhone 5C Roze nog altijd behoorlijk prijzig. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een refurbished roze iPhone 5C. Op deze manier kan je niet alleen veel geld besparen op de aankoop van je smartphone, maar ben je ook nog eens duurzaam bezig.


Refurbished iPhone 5C Roze


Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone en is je oog gevallen op de roze iPhone 5C? Kijk dan eens naar een refurbished exemplaar. De refurbished devices van Forza Refurbished zijn namelijk tot wel 60% goedkoper vergeleken met een nieuw toestel. Op deze manier kan je een Apple iPhone kopen, maar ben je nooit teveel geld kwijt. Daarnaast kan je zelf bepalen of je een abonnement afsluit of gaat voor sim only.


Naast de aantrekkelijke prijs kent een refurbished iPhone 5C Roze ook andere voordelen. Zo is een refurbished device ook een uiterst duurzame aankoop door het hergebruik van het device. Dankzij de kwaliteitscontrole door een robot merk je hier zelf echter niets van. De robot controleert de iPhone op meer dan 50 punten en oordeelt vervolgens of deze helemaal in orde is of gerepareerd moet worden. Na reparatie wordt de iPhone opnieuw gecontroleerd. Zo kunnen wij de beste kwaliteit refurbished garanderen. Omdat wij zo overtuigd zijn van die kwaliteit, ontvang je standaard 2 jaar garantie op je refurbished iPhone 5C Roze.


Specificaties roze iPhone 5C


De iPhone 5C is verkrijgbaar met 8, 16 of 32GB aan opslag. Zo is er altijd een iPhone 5C met voldoende opslagruimte voor jou. Daarnaast beschikt het toestel over een stevige plastic behuizing, een goede Apple A6-chip, een 8 megapixel-camera aan de achterkant en een 1.2 megapixel-camera aan de voorkant.


Wil jij graag een roze iPhone 5C? Ga dan voor een refurbished iPhone 5C Roze van Forza Refurbished en bespaar veel geld op je aankoop!