Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Refurbished iPhone 5C Wit kopen


Een witte iPhone 5C is nog altijd zeer geliefde smartphone, ondanks dat het device al in 2013 werd onthuld. De iPhone 5C Wit is een stijlvolle smartphone en bij Forza Refurbished ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Zo kan je tot wel 60% besparen op de aankoop van je iPhone 5C Wit.


Refurbished iPhone 5C Wit


De witte iPhone 5C is een van de populairste iPhones uit de 5C-serie. Dit komt mede door de stijlvolle witte kleur, maar ook door de stevige plastic behuizing. Daarnaast kiezen steeds meer mensen voor een refurbished iPhone 5C Wit. Op deze manier kan je niet alleen veel geld besparen, maar doe je ook nog eens een duurzame aankoop.


Bij Forza Refurbished ben je altijd verzekerd van een iPhone van de hoogste kwaliteit refurbished. Al onze smartphones worden namelijk op meer dan 50 punten gecontroleerd door een robot. Wanneer een device niet door de test komt, wordt deze gerepareerd en vervolgens nog eens door de robot gecheckt. Op deze manier kunnen wij van Forza Refurbished kwaliteit garanderen. Daarom ontvang je bij ons standaard twee jaar garantie op je refurbished iPhone 5C.


Specificaties witte iPhone 5C


De witte iPhone 5C is bijna niet veranderd aan de binnenkant wanneer je deze vergelijkt met zijn voorganger. Zo beschikt de iPhone 5C Wit ook over een 4 inch-scherm, een krachtige A6-chip en een 8 megapixel-camera aan de achterkant en een 1.2 megapixel-camera aan de voorkant.


De stijlvolle refurbished iPhone 5C vind je in het assortiment van Forza Refurbished. Kies voor zekerheid en ga voor een refurbished iPhone 5C met 2 jaar garantie!