Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Refurbished iPhone 5S Zwart kopen


Ben je op zoek naar een iPhone 5S Zwart, maar wil je niet te veel geld uitgeven? Dan is een refurbished iPhone van Forza Refurbished echt iets voor jou. Een nieuw toestel is voor veel mensen geen optie. En niet iedereen zit graag vast aan een abonnement. Met een refurbished iPhone bespaar je tot wel 60%. Zo heb je wel een van de meest populaire Apple smartphones, maar betaal je niet te veel.


Over de refurbished iPhone 5S Zwart


Het voordeel van een iPhone van Forza Refurbished is dat devices door onze robot op meer dan 50 punten worden getest. Wanneer de robot een fout ontdekt, wordt dit onderdeel door onze technische specialisten vervangen voor een nieuw onderdeel. Daarna wordt het toestel nogmaals door de robot getest. Zo garanderen wij iPhones van de hoogste kwaliteit en ontvang je daarom standaard twee jaar garantie op een telefoon.


Specificaties iPhone 5S Zwart


Ten opzichte van zijn voorganger, de Apple iPhone 5, heeft de iPhone 5S Zwart een aantal technische verbeteringen. Zo is het device dankzij de A7-processor twee keer zo snel. Ook is de 8 megapixel-camera verbeterd en heeft hij supersnel internet dankzij de Wifi- en 4G-verbinding. De iPhone 5S Zwart draait op de nieuwste versie iOS en wordt geleverd met een oplader. Het is de eerste 64-bit smartphone uit de Apple reeks. Het grootste verschil met zijn voorganger is de implementatie van de vingerafdrukscanner (Touch ID). Hiermee is je device optimaal beveiligd door middel van je eigen vingerafdruk. Het device is beschikbaar met 16GB, 32GB of 64GB intern geheugen.