iPhone 5S Space Gray 16gb

Wat zit er in de verpakking?

Inhoud verpakking refurbished iphone

iPhone 5S Space Gray 16gb

4.5/5
Bekijk de 22 product beoordelingen
Welke productconditie wil je?

129,-

Conditie

Op de pagina "Product Condities" vind je meer informatie en vele foto's, hieronder volgt een korte samenvatting.


 

A-grade (zo goed als nieuw)

Devices met een A-grade productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruiksspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht 'zo goed als nieuw'.


 

B-grade (licht gebruikt)

Devices met een B-grade productconditie zijn licht gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere lichte gebruikerssporen aan te treffen. Het toestel is cosmetisch net iets minder fraai dan een A-grade. Producttechnisch is ook een B-grade 100% functioneel.


 

C-grade (Zichtbaar gebruikt)

Devices met een C-grade productconditie zijn zichtbaar gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere gebruikerssporen aan te treffen. Dat kan zelfs een diepere kras (zelden op het scherm) of deukjes (op de behuizing) zijn. Wij adviseren een beschermhoes. Producttechnisch is ook een C-grade 100% technisch in orde.

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.BESTEL BIJ DE NUMMER 1

  • Kwaliteitscontrole door robots
  • 2 jaar garantie, óók op de accu
  • Inclusief laadaccessoires
  • Gratis verzending & retourneren
  • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis*
  • 98% van onze klanten beveelt ons aan

Wat zit er in de verpakking?

Inhoud verpakking refurbished iphone
Video: Hoe garanderen robots de kwaliteit?
Video: Wat betekent A-grade, B-grade en C-grade?
Video: Wat ga je ontvangen bij een iPhone-aankoop?

iPhone 5S Space Gray 16gb

De iPhone 5S 16GB Space Gray is nog altijd een hardloper, misschien wel de meest populaire telefoon van de 21e eeuw. De iPhone 5S - aangekondigd op 10 september 2013 - heeft veel hoogstaande technisch features. De vingerafdrukscanner is misschien wel de belangrijkste op de smartphone. Het refurbished toestel is de eerste 64-bit smartphone van de iPhone reeks. Wanneer je hem vergelijkt met zijn voorganger is de Apple iPhone 5S twee keer zo snel. Verder heeft het een betere batterij met een langere accuduur, een betere camera en vele nieuwe functies. Houd er rekening mee dat de iPhone 5S gebruikmaakt van een nanosimkaart en geen microsimkaart. Ook is de 30-pinslader vervangen door een lightning-kabel. De refurbished iPhone 5S 16GB Space Gray wordt geleverd met standaard 2 jaar garantie en is voorzien van de nieuwste iOS-versie.

specificaties

Processor
Apple A7 1.3 GHz + M7 chip
Kleur
Zwart / Space Grey
Geheugen
16gb

Plus- en minpunten

Uitgerust met touch-ID (vingerafdrukscanner)
Compatibel met iOS 11 en iOS 12 dankzij 64-bit processor
Geschikt voor alle (Nederlandse) 4G-netwerken
Verkrijgbaar in: spacegrijs, zilver en goud

Camera heeft geen optische zoom
Kleiner schermformaat dan de iPhone 6

Een iPhone 5S 16GB Space Gray is een populair toestel in de smartphonewereld. Er zijn al verschillende opvolgers van deze iPhone, maar dat dit product niet minder populair. Dat heeft alles te maken met de specificaties en het gebruiksgemak van de iPhone 5S 16GB.

Lijkt de zwarte iPhone 5S met 16GB opslag jou wel wat? Kies dan voor een refurbished iPhone 5S met 16GB opslag in de kleur zwart van Forza Refurbished. De hoogste kwaliteit refurbished voor een scherpe prijs! Dit model van de populaire iPhone is erg in trek op de refurbished markt, omdat je zo veel geld kunt besparen en ook nog eens duurzaam bezig bent. Zowel zakelijk als privé is de refurbished iPhone 5S 16GB Space Gray een gebruiksvriendelijk toestel waar je goed mee voor de dag kunt komen.

 

Product beoordelingen

4.5/5 (22 Beoordelen)


“Hoewel het product een B-grade heeft is er mij niets van opgevallen , zelfs geen lichte beschadiging.”

Hoewel het product een B-grade heeft is er mij niets van opgevallen , zelfs geen lichte beschadiging... eventueel de batterij een iets minder lange levensduur maar dat is moeilijk uit te maken afhankelijk van hoe intensief ik het toestel gebruik

Swif - 22-01-2019

Kocht een B grade iPhone 5S Zwart 16gb

“Uitstekend product en door refurbished optie een zeerinteressante aankoopprijs.”

Uitstekend product en door refurbished optie een zeerinteressante aankoopprijs. Tevens geeft de mogelijkheid tot kiezen A-B-C grade mogelijkheid om prijs te betalen voor gewenst gebruik.

Anoniem - 29-04-2018

Kocht een B grade iPhone 5S Zwart 16gb

“Niet van nieuw te onderscheiden!”

Niet van nieuw te onderscheiden! In vergelijking met andere smartphones blijft IOS (versie 12 na update) zeer intuitief en vlot werken.

Christine - 25-10-2018

Kocht een A grade iPhone 5S Zwart 16gb

Aanbevolen combinaties