HOLIDAY DEALS

HOLIDAY DEALS

HOLIDAY DEALS

Besteed je vakantiegeld extra goed tijdens de HOLIDAY DEALS! Vrijwel alle iPhones en iPads zijn nu tot wel €50 extra in prijs verlaagd. Ruil je huidige iPhone of iPad in voor nog meer voordeel!

Bekijk de deals

tot wel €50 in prijs verlaagd

iPhone 6 Plus

De iPhone 6 Plus refurbished is een overzichtelijk grote iPhone met een 5.5-inch scherm. Dit middenklasse toestel is geschikt voor koopjesjagers en lichtgebruikers. Voor een schrikbarend scherpe prijs haal je een iPhone in huis die geschikt is voor WhatsApp, social media, internetten en spelletjes.

Lees meer

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

iPhone 6 Plus refurbished

De iPhone 6 Plus werd door Apple in het najaar van 2014 gelanceerd. Het is het eerste Plus-model. Dat betekent een grotere iPhone met een groter 5.5-inch scherm en meer snelheid. Dit toestel is geschikt voor koopjesjagers en lichtgebruikers. Voor een laag bedrag haal je een middenklasse smartphone in huis die geschikt is voor WhatsApp, social media, videobellen en spelletjes spelen.

5.5-inch scherm

Het scherm van de iPhone 6 Plus refurbished is 5.5-inch groot. Dat is 13,75 cm in de diagonaal en is ideaal als je veel overzicht en bedieningsruimte belangrijk vindt. Een hoge resolutie zorgt ervoor dat je kleine details en lettertjes goed kunt zien.

8MP-camera

De iPhone 6 Plus refurbished heeft een 8 megapixel camera. Hiermee maak je overdag mooie foto's. Met groothoekfoto, panoramafoto en Full HD video heb je een aantal leuke functies tot je beschikking.

A8-chip, ideaal voor basisgebruik

De A8-chip is niet snel, maar ook zeker niet langzaam. Een basisgebruiker kan hier goed mee overweg. De refurbished iPhone 6 Plus leent zich dan ook uitstekend voor mobiele spelletjes, social media en WhatsApp. De chip is niet snel genoeg meer voor Apple's laatste software versie. Dit houdt in dat je de iPhone 6 Plus enkel nog kunt gebruiken met een oudere software-versie, die niet de laatste en nieuwste functionaliteiten bevat.

Refurbished iPhone 6 Plus kopen

Ben je een basisgebruiker, hecht je weinig waarde aan het nieuwste van het nieuwste en zoek je voor een zo'n voordelig mogelijke prijs een prima iPhone? Dan is de iPhone 6 Plus een interessant toestel. Hij is niet meer nieuw te verkrijgen, maar bij Forza wél als refurbished-variant. Bij Forza hebben ervaren technici de iPhone 6 Plus op tientallen punten gecontroleerd, waar nodig gerepareerd en gereinigd. Hierdoor is het toestel volledig technisch functioneel. Daarnaast wordt het toestel geleverd met 2 jaar garantie en gratis nieuwe oplader. Op werkdagen en zondag vóór 22:30 uur besteld = morgen in huis!