Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

iPhone 6 refurbished

Wil je een iPhone 6 kopen, maar hier niet teveel geld aan opdoen? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: een refurbished iPhone 6! Forza Refurbished is hét adres voor de meest betrouwbare refurbished iPhones. Bij ons krijg je namelijk de allerhoogste kwaliteit refurbished en dat voor de meest aantrekkelijke prijzen!


Refurbished iPhone 6: wat is dat?

Letterlijk vanuit het Engels vertaalt betekent refurbished ‘gereviseerd’. Een refurbished iPhone 6 van Forza Refurbished is gecontroleerd, gerenoveerd en professioneel gekuist. Technische nazicht wordt door ons uitgevoerd op basis van méér dan 50-technische aspecten. Onze iPhones worden gecontroleerd door robots én door techniekers. Hierdoor zijn we zeker en vast over het feit dat al onze GSM’s inhoudelijk 100% marcheren!


Wel kan er sprake zijn van uiterlijke verschillen tussen de toestellen. Dit worden ook wel cosmetische kenmerken genoemd. Hierbij kun je denken aan eventuele krasjes of deukjes. Om het verschil tussen de devices aan te tonen, worden deze door ons gegradeerd en toegekend aan de daarbij horende product conditie.


Redenen om een refurbished iPhone 6 te kopen

Vandaag de dag kan het kopen van een iPhone 6 als los toestel nog steeds een erg dure uitgave zijn. In plaats daarvan kun je beter voor een refurbished iPhone 6 kiezen en deze combineren met een sim-only abonnement. Dit kan namelijk tot wel 60% goedkoper zijn in vergelijking met de nieuwprijs van een iPhone 6.


Voordelen iPhone 6

  • Dankzij de 64-bit processor compatibel met iOS 11
  • Beschikt over touch-ID (vingerafdrukscanner)
  • Een haarscherpe weergave door het retina-display
  • Goed bestand tegen val- en stootschade dankzij de metalen behuizing
  • Mogelijkheid om te filmen in slow motion

Nadelen iPhone 6

  • De camera heeft geen optische beeldstabilisatie
  • De camera aan de achterzijde steekt iets uit
iPhone 6 in het goud, zilver en zwart

Tweedehands iPhone 6 en refurbished iPhone 6

Soms kan het verwarrend zijn wat het wezenlijke verschil is tussen refurbished- en tweedehands iPhones. Onderstaand wordt het verschil tussen een tweedehands iPhone 6 en een refurbished iPhone 6 uitgelegd.


Wat is het verschil tussen tweedehands en refurbished?

In de meeste gevallen klopt het dat een refurbished iPhone eerder is gebruikt. Echter wil dit niet zeggen dat refurbished hetzelfde is als tweedehands. Het grootste verschil zit namelijk in de geboden productkwaliteit en de garantieperiode. Als je een tweedehands iPhone 6 van een particulier koopt ben je nooit 100% zeker van je aankoop. Daarnaast ontvang je ook geen twee jaar garantie. Wil je meer weten over refurbished devices? Bekijk dan ook eens ‘Wat is refurbished?’-pagina.


Refurbished is betrouwbaar

In de Benelux is Forza Refurbished de enige refurbished leverancier die gebruikt maakt van speciale robots. Dit voor het controleren van refurbished iPhones. Hierdoor ben jij ten alle tijden verzekerd van een 100% marcherende refurbished iPhone en daarmee de meest betrouwbare refurbished kwaliteit.


iPhone 6 modellen

16GB 64GB 128GB
Refurbished iPhone 6 Wit 16GB Refurbished iPhone 6 Wit 64GB Refurbished iPhone 6 Wit 128GB
Refurbished iPhone 6 Zwart 16GB Refurbished iPhone 6 Zwart 64GB Refurbished iPhone 6 Zwart 128GB
Refurbished iPhone 6 Goud 16GB Refurbished iPhone 6 Goud 64GB Refurbished iPhone 6 Goud 128GB