iPhone 6S

iPhone 6S refurbished kopen

Door de hoge kwaliteit en het straffe design van een iPhone zijn veel mensen uit op een smartphone van Apple. Maar de nieuwprijs van deze toestellen is vaak ontzettend hoog. De vraag stelt zich of er geen goedkopere alternatieven zijn. Gelukkig is daar de iPhone 6S refurbished.

Als je de iPhone 6S refurbished vandaag bestelt, ontvang je hem al de volgende werkdag in huis. Inclusief gratis nieuwe laad accessoires en 2 jaar garantie!

iPhone 6S refurbished: een voordelige alleskunner

Uitgerust met een A9-processor, een schoon Retina-display, Touch ID én krachtige batterij is de iPhone 6S refurbished geschikt voor menig smartphone-gebruiker. Met de 12 megapixel-camera trek je de meest straffe plaatjes en kun je onder meer gebruik maken van ‘Live Photo’ (bewegende afbeeldingen) en filmen in 4K-resolutie.

De refurbished iPhone 6S is zeer geschikt voor eenvoudige dagelijkse taken, waaronder: surfen op het internet, social media verkennen, whatsappen of berichtjes sturen, of eenvoudige spelletjes spelen.

Wat je betaalt voor de refurbished iPhone 6S? Dat is afhankelijk van het type productconditie dat je kiest en specificaties zoals opslagruimte. Bij ons bespaar je in ieder geval altijd fors ten opzichte van de nieuwsprijs. Hoeveel je bespaart hangt dus samen met een keuze voor de productconditie: zo goed als nieuw, licht gebruikt of zichtbaar gebruikt.

Opslagruimte en kleur

De refurbished iPhone 6S refurbished is verkrijgbaar met verschillende opslagcapaciteiten en kleuren. Dit toestel is al verkrijgbaar vanaf 16GB opslagruimte. Als je niet veel lokaal wilt opslaan is 16GB of 32GB voldoende. Wil je liever meer GB's ter beschikking hebben? Dan adviseren we de 64GB of 128GB variant.

refurbished iphone 6s kleuren

Prijs iPhone 6S refurbished

Ondanks het feit dat de iPhone 6S refurbished in oktober 2015 haar intrede deed op de Belgische markt, is een iPhone 6S refurbished een bijzonder goed-werkend toestel. Je zou ervoor kunnen kiezen om tweedehands een iPhone 6S refurbished te kopen, maar dan loop je het risico op verborgen gebreken. Als je kiest voor onze refurbished iPhone 6S, ben je verzekerd van een betrouwbare aankoop, kwaliteit, snelle levering en besparing van zo'n 60% ten opzicht van Apple nieuw. Afhankelijk van welke productconditie je kiest, kan de besparing meer worden.

Waarom een refurbished iPhone 6S

Een refurbished iPhone 6S kenmerkt zich als een toestel dat grondig nagekeken, waar nodig hersteld en professioneel gekuist is. Refurbished (niet te verwarren met tweedehands) zijn toestellen voorzien van uitgebreide controles. Hierdoor verkeren ze in nieuwstaat. Die keuring begint, bij Forza Refurbished, altijd met een reset, schone software-installatie en een grondige controle met behulp van onze speciale software en ervaren techniekers.

Hoe wordt een iPhone 6S refurbished ?

Direct na aankomst wordt elke iPhone 6S refurbished door een speciale software gecontroleerd. Deze machine checkt méér dan 50 technische aspecten van het toestel, waaronder de accu, speakers, microfoon, display en fysieke knoppen. Zodra er ook maar één punt afwijkt van de hoge standaard, zal het toestel hersteld worden door de techniekers van Forza Refurbished.

Hoe repareert Forza?

In het geval dat het toestel niet functioneert, worden de niet-marcherende onderdelen van de iPhone 6S refurbished vervangen. De herstellingen worden uitgevoerd door bekwame techniekers in een professionele omgeving met nodige refurbishment middelen. Om te testen of de herstelling juist is uitgevoerd, wordt de iPhone 6S refurbished nog een keer door de software nagekeken.

iPhone 6S refurbished kopen

Na herstel is het toestel nog niet ‘refurbished’. Deze benaming wordt pas toegekend op het moment dat de iPhone 6S refurbished grondig gekuist én verpakt wordt met de juiste laadaccessoires. Pas dan is een iPhone 6S van Forza Refurbished klaar voor wederverkoop.

Keurmerk Refurbished

Prijs is voor velen een drijfveer bij het kopen van een iPhone. Vergeleken met nieuw bespaar je al snel tot 60% op de aanschafkosten. Een behoorlijk bedrag van vaak honderden euro's. Maar dat is niet de enige reden om te kiezen voor refurbished. Zo speelt duurzaamheid óók een grote rol. Met refurbished draag je namelijk bij aan de verduurzaming van de wereld en het voorkomen van e-waste.

Onderstaand de belangrijkste redenen om te kiezen voor een refurbished iPhone 6S van Forza:

  • Twee jaar garantie, óók op accu van de iPhone 6S;
  • Bespaar tot wel 60%;
  • Kies uit heldere productcondities (zo goed als nieuw, licht gebruikt, zichtbaar gebruikt);
  • iPhone 6S mét Keurmerk Refurbished;
  • Nieuwe laadaccessoires meegeleverd.

Benieuwd naar meer? Lees alles wat je moet weten in de iPhone 6S review