iPhone 6S

Een iPhone 6S kopen van Forza Refurbished

Door de hoge kwaliteit en het straffe design van een iPhone zijn veel mensen uit op een smartphone van Apple. Maar de nieuwprijs van deze toestellen zijn ontzettend hoog. De vraag stelt zich of er geen goedkopere alternatieven zijn. En die zijn er wel degelijk. Koop een iPhone 6S van Forza Refurbished en bespaar tot maar liefst honderden euro’s.

iPhone 6S: Apple’s tijdloze alleskunner

Uitgerust met een A9-processor, Retina-display, Touch ID én krachtige batterij is de iPhone 6S geschikt voor menig smartphone-gebruiker die voor het eerst gebruik gaat maken van het Apple-ecosysteem. Met de 12 megapixel-camera trek je de meest straffe plaatjes en kun je onder meer gebruik maken van ‘Live Photo’ (bewegende afbeeldingen) en filmen in 4K-resolutie. Wat je betaalt voor zo’n toestel? Dat is afhankelijk van het type productconditie dat je kiest en de specificaties.

refurbished iphone 6s kleuren

Prijs voor een refurbished iPhone 6S

Ondanks het feit dat de iPhone 6S in oktober 2015 haar intrede deed op de Belgische markt, is een iPhone 6S een bijzonder goedwerkend toestel. Je zou ervoor kunnen kiezen om tweedehands een iPhone 6S te kopen, maar dan loop je het risico op verborgen gebreken. Gelukkig is er een betrouwbaar alternatief, namelijk refurbished.

Waarom een refurbished iPhone 6S interessant is

Een refurbished iPhone 6S kenmerkt zich als een toestel dat grondig nagekeken, waar nodig hersteld en professioneel gekuist is. Refurbished (niet te verwarren met tweedehands) zijn toestellen voorzien van uitgebreide controles en die in nieuwstaat verkeren. Die keuring begint, bij Forza Refurbished, altijd met een reset, schone software-installatie en een grondige controle met behulp van onze speciale software en ervaren techniekers.

Hoe wordt een iPhone 6S gecontroleerd bij Forza Refurbished?

Direct na aankomst wordt elke iPhone 6S door een speciale software gecontroleerd. Deze machine checkt méér dan 50 technische aspecten van het toestel, waaronder de accu, speakers, microfoon, display en fysieke knoppen. Zodra er ook maar één punt afwijkt van de hoge standaard, zal het toestel hersteld worden door de techniekers van Forza Refurbished.

Hoe repareert Forza Refurbished haar toestellen?

In het ongebruikelijke geval dat het toestel niet functioneert, worden de niet-marcherende onderdelen van de iPhone 6S vervangen. De herstellingen worden uitgevoerd door bekwame techniekers in een professionele omgeving. Om te testen of de herstelling juist is uitgevoerd, wordt de iPhone 6S nog een keer door de software nagekeken.

Wat kun je verwachten bij het kopen van een iPhone 6S?

Na herstel is het toestel nog niet ‘refurbished’. Deze benaming wordt pas toegekend op het moment dat de iPhone 6S grondig gekuist én verpakt wordt met de juiste laadaccessoires. Pas dan is een iPhone 6S van Forza Refurbished klaar voor wederverkoop.

Forza als meest betrouwbare refurbished-partij in België

Prijs is voor velen een drijfveer bij het kopen van een iPhone. Vergeleken met nieuw bespaar je al snel tot 60% op kosten. Een behoorlijk bedrag van soms wel 200 tot 300 euro. Maar dat is niet de enige reden om te kiezen voor refurbished. Zo speelt duurzaamheid óók een grote rol. Met refurbished draag je namelijk bij aan de verduurzaming van de wereld en het afnemen van e-waste.

Onderstaand de belangrijkste redenen om te kiezen voor een iPhone 6S van Forza Refurbished:

  • Twee jaar garantie, óók op accu;
  • Bespaar tot wel 60% in vergelijking met de originele nieuwprijs;
  • Bespaar nóg meer met productcondities (zo goed als nieuw, licht gebruikt, zichtbaar gebruikt);
  • Toestel mét Keurmerk Refurbished;
  • Nieuwe laadaccessoires meegeleverd.

Benieuwd naar meer? Lees alles wat je moet weten in de iPhone 6S review