iPhone 7 Plus 32GB Black

Wat zit er in de verpakking?

Inhoud verpakking refurbished iphone

iPhone 7 Plus 32GB Black

4.5/5
Bekijk de 10 product beoordelingen
Welke productconditie wil je?

324,-

349,-

Conditie

Op de pagina "Product Condities" vind je meer informatie en vele foto's, hieronder volgt een korte samenvatting.


 

A-grade (zo goed als nieuw)

Devices met een A-grade productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruiksspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht 'zo goed als nieuw'.


 

B-grade (licht gebruikt)

Devices met een B-grade productconditie zijn licht gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere lichte gebruikerssporen aan te treffen. Het toestel is cosmetisch net iets minder fraai dan een A-grade. Producttechnisch is ook een B-grade 100% functioneel.


 

C-grade (Zichtbaar gebruikt)

Devices met een C-grade productconditie zijn zichtbaar gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere gebruikerssporen aan te treffen. Dat kan zelfs een diepere kras (zelden op het scherm) of deukjes (op de behuizing) zijn. Wij adviseren een beschermhoes. Producttechnisch is ook een C-grade 100% technisch in orde.

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.BESTEL BIJ DE NUMMER 1

  • Kwaliteitscontrole door robots
  • 2 jaar garantie, óók op de accu
  • Inclusief laadaccessoires
  • Gratis verzending & retourneren
  • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis*
  • 98% van onze klanten beveelt ons aan

Wat zit er in de verpakking?

Inhoud verpakking refurbished iphone
Video: Kijk mee achter de schermen bij Forza
Video: Wat betekent A-grade, B-grade en C-grade?
Video: Wat ga je ontvangen bij een iPhone-aankoop?

iPhone 7 Plus 32GB Black

De iPhone 7 Plus 32GB black is de opvolger van de iPhone 6S Plus. Het device is in vergelijking tot zijn voorganger qua design vrijwel hetzelfde gebleven. Wat wel direct opvalt is de verwijderde koptelefoonaansluiting. Apple heeft voornamelijk inhoudelijk verbeteringen aan de iPhone 7 Plus doorgevoerd. De iPhone 7 Plus 32GB black heeft een verbeterde accuduur, een nieuwe A10 Fusion-processor, twee 12 megapixel camera’s én een krachtige grafische chip. Dit maakt de iPhone 7 Plus ook zeer geschikt voor gamen en het vastleggen van video’s met een 4K-resolutie. Een refurbished iPhone 7 Plus kan open gemaakt zijn, dit om bijvoorbeeld een accu te vervangen. Als gevolg hiervan kan er géén garantie worden verstrekt op de waterdichtheid van refurbished toestellen. Een refurbished iPhone 7 Plus 32GB black is wel spatwater- en stofbestendig.


Dit ontvang je bij aankoop

Bij het kopen van een refurbished iPhone 7 Plus 32GB black, ontvang je standaard twee jaar garantie, de nieuwste iOS-versie én een gratis lightning kabel met adapter.


Simkaart iPhone 7 Plus 32GB black

In de iPhone 7 Plus black 32GB gaat - net als in de iPhone 6S Plus - een nanosimkaart. Heb je nu nog een ander type simkaart, zoals een micro simkaart? Neem dan contact op met je telecomprovider voor een nanosimkaart.

specificaties

Processor
Apple A10 2.23 GHz
Kleur
Black / Mat zwart
Geheugen
32gb

Plus- en minpunten

Beste iPhone camera’s ooit (twee 12-megapixel camera’s) ;
Razendsnel door de A10 Fusion-processor;
Verbeterde accuduur;
Hogere kwaliteit foto’s en video’s dankzij optische beeldstabilisatie;
Spatwater- en stofdicht design.

Geen directe koptelefoonaansluiting (headphone jack), alleen met Lightning-naar-mini‑jack-adapter.

Wat is een refurbished iPhone 7 Plus 32GB black?

Een refurbished iPhone 7 Plus 32GB black is grondig gecontroleerd, waarnodig gereviseerd én professioneel gekuist. Een technisch nazicht vind bij Forza Refurbished plaats op méér dan 50-technische aspecten. Een refurbished iPhone wordt bij ons door zowel robots, als door techniekers uitgevoerd. Eventuele niet marcherende onderdelen worden vervangen door nieuwe onderdelen. Tot slot wordt een refurbished iPhone toegekend aan de bijbehorende product conditie.


‘Officiële’ kleur van de iPhone 7 Plus 32GB black

De een noemt de iPhone 7 Plus black, de ander spreekt van matte black of gewoon van zwart. In ieder geval is zeker dat de iPhone 7 Plus black een matte afwerking heeft aan de achterzijde van het toestel, de voorzijde is glanzend zwart.


iPhone 7 Plus met abonnement of als los toestel kopen?

Steeds minder mensen geven de voorkeur aan een telefoonabonnement. In plaats daarvan kopen steeds meer mensen een losse smartphone en nemen daarnaast een sim-only abonnement. Hierdoor doe je niet teveel geld op. Je bespaart helemaal veel geld als je kiest voor een refurbished iPhone 7 Plus 32GB black.

 

Product beoordelingen

4.5/5 (10 Beoordelen)


“Zeer tevreden, veel sneller dan mijn vorige gsm.”

Zeer tevreden, veel sneller dan mijn vorige gsm. Enkel als ik bel of een inkomende telefoon krijg dan ben ik voor de andere persoon niet goed hoorbaar, dus blijkbaar slechte microfoon in de 7 plus. Spijtig dat ik dit niet wist op voorhand, want ik bel veel met mijn gsm, op speaker lukt het meestal wel goed, maar ik ben niet altijd in de mogelijkheid om mijn speaker op te zetten...

Annelies - 19-08-2019

Kocht een A grade iPhone 7 Plus 32GB Black

“Ik had reeds een iPhone 7 plus maar deze is gestolen.”

Ik had reeds een iPhone 7 plus maar deze is gestolen. Ik wist wat ik moest verwachten en de nieuwe gsm voldoet aan deze eisen.

Anoniem - 30-07-2018

Kocht een B grade iPhone 7 Plus 32GB Black

“B- grade.”

B- grade. Steeds tevreden. Reeds 4de toestel aangeschaft met B -grade score.

Van de Velde - 22-03-2020

Kocht een B grade iPhone 7 Plus 32GB Black

Aanbevolen combinaties