iPhone 7 Plus 32GB Silver

Wat zit er in de verpakking?

Inhoud verpakking refurbished iphone

iPhone 7 Plus 32GB Silver

4/5
Bekijk de 1 product beoordelingen
Welke productconditie wil je?

349,-

Conditie

Op de pagina "Product Condities" vind je meer informatie en vele foto's, hieronder volgt een korte samenvatting.


 

A-grade (zo goed als nieuw)

Devices met een A-grade productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruiksspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht 'zo goed als nieuw'.


 

B-grade (licht gebruikt)

Devices met een B-grade productconditie zijn licht gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere lichte gebruikerssporen aan te treffen. Het toestel is cosmetisch net iets minder fraai dan een A-grade. Producttechnisch is ook een B-grade 100% functioneel.


 

C-grade (Zichtbaar gebruikt)

Devices met een C-grade productconditie zijn zichtbaar gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere gebruikerssporen aan te treffen. Dat kan zelfs een diepere kras (zelden op het scherm) of deukjes (op de behuizing) zijn. Wij adviseren een beschermhoes. Producttechnisch is ook een C-grade 100% technisch in orde.

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.BESTEL BIJ DE NUMMER 1

  • Kwaliteitscontrole door robots
  • 2 jaar garantie, óók op de accu
  • Inclusief laadaccessoires
  • Gratis verzending & retourneren
  • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis*
  • 98% van onze klanten beveelt ons aan

Wat zit er in de verpakking?

Inhoud verpakking refurbished iphone
Video: Kijk mee achter de schermen bij Forza
Video: Wat betekent A-grade, B-grade en C-grade?
Video: Wat ga je ontvangen bij een iPhone-aankoop?

iPhone 7 Plus 32GB Silver

De iPhone 7 Plus 32GB silver is de opvolger van de iPhone 6S Plus. Het device is in vergelijking tot zijn voorganger nauwelijks veranderd qua design. Wat wel direct opvalt is de verwijderde koptelefoonaansluiting. Apple heeft voornamelijk inhoudelijk verbeteringen aan de iPhone 7 Plus doorgevoerd. De iPhone 7 Plus 32GB silver heeft een verbeterde accuduur, een nieuwe A10 Fusion-processor, twee 12 megapixel camera’s én een zeer krachtige grafische chip. Hierdoor is de iPhone 7 Plus ook zeer geschikt voor gamen én het vastleggen van video’s met een 4K-resolutie. Omdat een refurbished iPhone 7 Plus 32GB silver open gemaakt kan zijn (om bijvoorbeeld een accu te vervangen), kan de waterdichtheid niet worden gegarandeerd. Als gevolg hiervan kan er géén garantie worden verstrekt op de waterdichtheid van refurbished toestellen. Een refurbished iPhone 7 Plus 32GB silver is wel spatwater- en stofbestendig.


Dit ontvang je bij aankoop

Bij aankoop van een refurbished iPhone 7 Plus 32GB silver, ontvang je standaard twee jaar garantie, de nieuwste iOS-versie én een gratis lightning kabel met adapter.


Simkaart iPhone 7 Plus 32GB silver

In de iPhone 7 Plus 32GB silver gaat - net als in de iPhone 6S Plus - een nanosimkaart. Heb je nu nog een ander type simkaart, zoals een micro simkaart? Neem dan contact op met je telecomprovider voor een nanosimkaart.

specificaties

Processor
Apple A10 2.23 GHz
Kleur
Wit / Silver
Geheugen
32gb

Plus- en minpunten

Beste iPhone camera’s ooit (twee 12-megapixel camera’s) ;
Razendsnel door de A10 Fusion-processor;
Verbeterde accuduur ;
Hogere kwaliteit foto’s en video’s dankzij optische beeldstabilisatie;
Spatwater- en stofdicht design.

Geen directe koptelefoonaansluiting (headphone jack), alleen met Lightning-naar-mini‑jack-adapter.

Wat is een refurbished iPhone 7 Plus 32GB silver?

Een refurbished iPhone 7 Plus 32GB silver is grondig gecontroleerd, waarnodig gereviseerd én professioneel gekuist. Een technisch nazicht vind bij Forza Refurbished plaats op méér dan 50-technische aspecten. Deze refurbished iPhone 7 Plus 32GB silver is door ons zowel door robots als door techniekers uitgevoerd. Eventuele niet marcherende onderdelen worden vervangen door nieuwe onderdelen. Tot slot wordt een refurbished iPhone toegekend aan de bijbehorende product conditie.


‘Officiële’ kleur van de iPhone 7 Plus 32GB silver

De iPhone 7 Plus 32GB silver heeft diverse benamingen. De een noemt het device de iPhone 7 Plus silver of zilver, de ander spreekt van wit. In ieder geval is zeker dat de iPhone 7 Plus silver een zilverkleurige afwerking heeft aan de achterzijde van het toestel en een glanzend witte afwerking aan de voorzijde van het device.


iPhone 7 Plus met abonnement of als los toestel kopen?

Steeds minder kiezen voor een telefoonabonnement. In plaats daarvan kopen steeds meer mensen een losse smartphone in combinatie met een sim-only abonnement. Hierdoor doe je niet teveel geld op. Helemaal niet wanneer je kiest voor een refurbished iPhone 7 Plus 32GB silver.

 

Product beoordelingen

4/5 (1 Beoordelen)


“Zeer weinig zichtbare schade.”

Zeer weinig zichtbare schade. Enkel bovenaan de rand een licht krasje wat niet opvalt wanneer de iPhone in een case zit. Scherm zonder krassen. Knoppen werken perfect.

Jeroen - 04-06-2018

Kocht een A grade iPhone 7 Plus 32GB Silver

Aanbevolen combinaties