5 artikel(en)

5 artikel(en)

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Refurbished iPhone SE Goud


Een gouden, refurbished iPhone SE is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een elegante smartphone die ook nog eens voordelig is. Deze iPhone is het goedkoopste toestel van Apple en met een refurbished device bespaar je nog eens extra op de kosten. Een nieuwe iPhone is door het prijskaartje voor veel mensen geen optie. Kies daarom nu voor een refurbished iPhone van Forza Refurbished.


Over de refurbished iPhone SE Goud


Je bespaart met een iPhone SE goud van Forza Refurbished niet alleen veel geld, maar bent ook verzekerd van de hoogste kwaliteit refurbished. Al onze devices worden door onze robot uitvoerig getest op 50 verschillende punten. Als een van deze punten niet positief uit de test komt, wordt het defecte onderdeel vervangen voor een nieuw onderdeel. Nadat het toestel uitgebreid gecontroleerd en gerepareerd is door onze technici wordt hij nogmaals gekeurd door onze robot. Zo zijn we er zeker van de kwaliteit en bieden daarom standaard twee jaar garantie.


Specificaties gouden iPhone SE


Met twee verschillende toestellen in vier verschillende kleuren heb je volop keuze. Zo is er de Apple iPhone SE Goud met 16GB en de Apple iPhone SE Goud met 64GB intern geheugen. Het ontwerp is nagenoeg hetzelfde als de iPhone 5S. Met een A9-processor is hij daarentegen net zo snel als de iPhone 6S. De 12 megapixel camera zorgt voor de mooiste foto’s en video’s en het 4 inch Retina display geeft met een resolutie van 1334 x 750 pixels prachtig beeld.