3 artikel(en)

3 artikel(en)

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Refurbished iPhone SE Roségoud kopen


De iPhone SE in de kleur Roségoud is misschien wel de populairste variant van deze ‘Special Edition’ van de Apple iPhone. De goedkoopste iPhone die Apple ooit introduceerde werd uitgebracht in het voorjaar van 2016. Helaas moet je voor een nieuwe exemplaar van deze smartphone toch nog een paar honderd euro neertellen. Wil je toch graag een iPhone SE Roségoud kopen, maar niet zoveel geld uitgeven? Ga dan voor een refurbished iPhone SE van Forza Refurbished!


Refurbished iPhone SE Roségoud


Wanneer je graag een iPhone SE wilt kopen, wil je natuurlijk niet te veel geld uitgeven. Ga daarom voor een refurbished Apple iPhone SE Roségoud van Forza Refurbished. De refurbished devices van Forza Refurbished zijn namelijk tot wel 60% goedkoper vergeleken met een nieuw exemplaar. Bijkomend voordeel is dat je bij Forza Refurbished bent verzekerd van de hoogste kwaliteit refurbished. Dankzij de unieke kwaliteitscontrole worden alle iPhones op meer dan 50 punten gecontroleerd door een robot. Waar nodig worden de devices gerepareerd en nog eens gecontroleerd. Omdat wij zeker zijn van de kwaliteit van onze refurbished devices ontvang je standaard twee jaar garantie op je aankoop.


Specificaties Roségouden iPhone SE


De specificaties van de Apple iPhone SE Roségoud liegen er niet om. Ondanks dat het design van de iPhone SE nagenoeg hetzelfde is als dat van de iPhone 5S, is er aan de binnenkant wel behoorlijk wat verbeterd. Zo beschikt de iPhone ‘Special Edition’ over dezelfde krachtige A9-processor als de iPhone 6S. Daarnaast heeft het device een 4-inch Retina display met een resolutie van 1136 x 640 pixels. Met de 12 megapixel-camera maak je ook nog eens de mooiste foto’s en video’s. Apple heeft met deze telefoon de krachtigste 4-inch iPhone op de markt gebracht die eenvoudig de concurrentie met de iPhone 6S aankan. Daarnaast ligt het device beter in de hand waardoor hij zeer gebruiksvriendelijk is. De nieuwe kleur Roségoud maakt deze iPhone extra uniek en net wat specialer dan de andere edities.


Bij Forza Refurbished vind je zowel een variant met 16GB als een met 64GB in het assortiment.


Wil je de SE vergelijken met andere iPhones van Forza Refurbished? Lees dan volgend artikel: "Welke refurbished iPhone past het beste bij mij?' Hier vind je een duidelijk overzicht van het aanbod en weet je precies welke smartphone het beste bij jou past!