5 artikel(en)

5 artikel(en)

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Refurbished iPhone SE Witkopen


Wil je een Apple iPhone SE kopen, maar liever niet te veel geld uitgeven aan een nieuw toestel? Dan is een refurbished iPhone SE echt iets voor jou. Deze iPhone is de goedkoopste smartphone van Apple en met de witte kleur heeft hij de herkenbare, stijlvolle Apple uitstraling. Een nieuw toestel is toch nog aardig aan de prijs. Daarnaast zit niet iedereen graag vast aan een tweejarig abonnement. Met een refurbished iPhone van Forza Refurbished betaal je aanzienlijk minder voor een los toestel. Zo ben je een stuk voordeliger uit..


Over de refurbished iPhone SE Wit


Twijfel je nog over de kwaliteit van refurbished? Lees dan snel verder. Al onze device worden namelijk op meer dan 50 verschillende punten getest door onze robots. Komt een onderdeel niet door de strenge keuring? Dan wordt dat onderdeel vervangen voor een nieuw onderdeel door onze technische professionals. Daarna wordt het device nog een keer helemaal gecontroleerd door de robot. Pas als hij op alle punten goed scoort, is het toestel klaar voor verkoop. Zo garanderen wij de hoogste kwaliteit refurbished en daarom ontvang je standaard twee jaar garantie.


Specificaties witte iPhone SE


Bij Forza Refurbished kan je kiezen uit een Apple iPhone SE Wit met 16GB intern geheugen of een Apple iPhone SE Wit met 64GB intern geheugen. Het device is qua uiterlijk vergelijkbaar met de iPhone 5S, maar heeft met een A9-processor de kracht van iPhone 6S. Het scherm heeft een resolutie van 1334 x 750 pixels en met een 12 megapixel camera maak je prachtige foto’s en video’s. Daarnaast heeft de telefoon een werkgeheugen van 2GB waarmee hij net zo snel is als de 6S en 6S Plus. Het toestel wordt geleverd inclusief oplader.