4 artikel(en)

4 artikel(en)

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Refurbished iPhone SE Zwart kopen


Ben je op zoek naar een zwarte iPhone SE, maar wil je niet te veel betalen? Dan is een refurbished iPhone echt iets voor jou. De iPhone SE werd in 2016 geïntroduceerd en is het goedkoopste toestel van Apple. Als los toestel heeft hij nog altijd een aardig prijskaartje en misschien zit je liever niet vast aan een tweejarig abonnement. Een refurbished toestel is dan een voordelige oplossing. Zo bespaar je extra veel geld op de aanschaf van je nieuwe smartphone en zit je niet vast aan een abonnement.


Over de refurbished iPhone SE Zwart


Met een refurbished iPhone SE Zwart van Forza Refurbished bespaar je niet alleen veel geld, maar ben je ook verzekerd van de hoogste kwaliteit refurbished. Onze toestellen worden getest door onze robots. Deze controleert het device op 50 verschillende punten. Onderdelen die negatief uit de test komen, worden vervangen door onze specialisten. Daarna gaat het toestel weer door de strenge keuring van de robot. Met deze manier van testen, kunnen wij de hoogste kwaliteit refurbished garanderen. Je krijgt daarom standaard twee jaar garantie bij de aanschaf van een refurbished iPhone.


Specificaties zwarte iPhone SE


Qua uiterlijk lijkt dit toestel het meest op de iPhone 5S, maar van binnen heeft hij de kenmerken van de krachtige iPhone 6S. Met een A9-processor is hij dan ook een stuk sneller dan de 5S. Je hebt keuze uit een Apple iPhone SE zwart met 16GB of een Apple iPhone SE zwart met 64GB intern geheugen. Het 4 inch Retina display heeft een resolutie van 1334 x 750 pixels en met een camera van 12 megapixels maakt hij prachtige foto’s. Al onze iPhones worden geleverd inclusief oplader.