Kortingscode bij Forza

Regelmatig krijgen we de vraag of het mogelijk is om een kortingscode te verzilveren bij het plaatsen van een online bestelling. Als je online naar een kortingscode zoekt, moeten we je helaas teleurstellen. Forza werkt namelijk niet samen met derden partijen op het gebied van kortingscodes- en vouchers.

Waarom niet?

Er verschijnen steeds meer neppe kortingswebsites die zogenaamde kortingscodes weggeven. Deze websites proberen vervolgens via spam en virussen aan jouw persoonsgegevens te komen. Omdat we bij Forza en BeCommerce jouw persoonsgegevens uiterst serieus nemen, hebben we besloten om met geen enkele kortingswebsite samen te werken.

Kortingscodes via Forza

Kortingscodes verstrekken wij alleen zelf. Dit doen we aan klanten die na het kopen van producten in onze webshop een review hebben achtergelaten op Feedback Company. Als dank daarvoor ontvang je daarna twee kortingscodes, één voor jezelf en één om weg te geven. Zo kun je iemand nóg voordeliger laten kennismaken met Forza en shop jij in de toekomst je aankoop met korting. Je kunt beide kortingscodes natuurlijk ook zelf houden, maar het is niet mogelijk om twee kortingscodes aan één bestelling toe te voegen.

Kortingsacties bij Forza

Ondanks dat we niet samenwerken met externe aanbieders van kortingscodes, hebben we bij Forza toch regelmatig leuke kortingsacties. Hierdoor profiteer je van nóg meer voordeel, bovenop onze toch al scherp geprijsde refurbished iPhones en iPads.

Bekijk de deals