Forza Refurbished kortingscode


 

Ben je op zoek naar een kortingscode van Forza Refurbished? Dan moeten we je helaas teleurstellen. Forza Refurbished werkt namelijk niet samen met derden partijen op het gebied van kortingscodes of kortingsvouchers. Er wordt alléén een kortingscode verstrekt aan klanten die na het kopen van producten in onze webshop een review over hun ervaringen hebben achtergelaten.


Waarom Forza Refurbished geen kortingscodes accepteert van kortingswebsites?

Omdat er steeds meer fake kortingswebsites op het internet verschijnen, hebben we bij Forza Refurbished besloten om überhaupt niet met kortingswebsites samen te werken. Fake kortingswebsites bieden een zogenaamde kortingscode of kortingsvoucher aan en proberen vervolgens met spam en virussen je persoonsgegevens te verkrijgen. Forza Refurbished en BeCommerce nemen jouw persoonsgegevens uiterst serieus. Daarom waarschuwen we je om nooit in de kortingscodes van deze aanbieders te trappen.

Altijd de scherpste prijs

Er is nog een tweede reden waarom Forza Refurbished niet met andere kortingscodes werkt. Dat is namelijk omdat onze klanten standaard al de meest scherpe prijs betalen. Je kunt er dus zeker van zijn dat je op onze webshop altijd de scherpste prijs aantreft.  


Geldende kortingsacties bij Forza Refurbished

Ondanks dat we niet samenwerken met externe aanbieders van kortingscodes, hebben we bij Forza Refurbished toch regelmatig leuke kortingsacties. Hierdoor profiteer je van nóg meer voordeel, bovenop onze toch al scherp geprijsde refurbished iPhones,iPads en MacBooks.


Nieuwe acties worden aangekondigd in onze elektronische nieuwsbrief (die al onze klanten standaard ontvangen) én staan tegelijkertijd op de homepage van onze webshop.

 
iPhones iPads MacBooks