MacBook Air 11 Inch

MacBook Air 11 inch

Als je veel onderweg bent is de MacBook Air 11 inch dé Apple laptop voor jou. Door het compacte 11 inch formaat en lichte gewicht, gaat deze MacBook Air overal gemakkelijk met je mee naartoe. Natuurlijk geniet je ook thuis op de bank maximaal van deze Apple laptop. De batterijduur van de MacBook Air 11 inch gaat erg lang mee, bij ‘normaal’ alledaags gebruik tot maar liefst 12 uur. Naast het feit dat een MacBook Air 11 inch erg praktisch is, heeft de laptop ook nog eens een prachtig design zoals je gewend bent van Apple. Door de aluminium behuizing is de MacBook Air 11 inch ook nog eens extra stevig.


Goedkope MacBook Air 11 inch kopen

Als je niet van plan bent om te veel geld op te doen aan een nieuwe MacBook Air 11 inch, dan hebben wij dé oplossing voor jou: een refurbished MacBook Air 11 inch. Naast een financieel aantrekkelijke prijs, kies je ook voor een duurzame én betrouwbare MacBook Air 11”. Je helpt namelijk aan het verdere behoud van onze planeet door te kiezen voor refurbished. Bij aankoop krijg je ook nog eens twee jaar garantie, waardoor je zeker en vast bent van een betrouwbare refurbished MacBook Air 11 inch.

De MacBook Air 11 inch

Voordelen van een refurbished MacBook Air 11”

Als je kiest voor een refurbished MacBook Air 11” van Forza Refurbished, profiteer je van diverse voordelen:

 • je krijgt standaard twee jaar garantie op je aankoop;
 • de MacBook Air 11 inch wordt geleverd met nieuwe laad accessoires;
 • door onze productcondities hebben we voor meerdere budgetten een MacBook in huis;
 • grondig nagekeken en hersteld door onze techniekers;
 • duurzaam voor het behoud van onze planeet.

Wat is een refurbished MacBook Air 11 inch?

Refurbished betekent ‘gereviseerd’. Een refurbished MacBook Air 11 inch is een gereviseerde tweedehands MacBook Air. Na een grondig technisch nazicht op tientallen punten door techniekers, worden eventuele niet-marcherende onderdelen vervangen door nieuwe onderdelen. Vervolgens worden de MacBooks professioneel gekuist met een schone MacOS-installatie en een fysieke kuisbeurt.

Refurbished productcondities

Na het technisch nazicht en het vervangen van niet-marcherende onderdelen, worden onze MacBooks gegradeerd en toegewezen aan de juiste product conditie. Dit doen we om duidelijke onderscheid te kunnen maken tussen eventuele gebruikssporen per MacBook. Bij gebruikerssporen moet je denken aan eventuele krasjes of deukjes. Het verschil tussen de MacBooks is alleen aan de buitenkant merkbaar, inhoudelijk marcheren al onze MacBooks 100%.

Bij Forza Refurbished werken we met drie verschillende productcondities, dit zijn de: A-grade, B-grade en C-grade. Het voordeel van onze productcondities is dat we zodoende voor elke portemonnee een MacBook Air 11 inch in huis hebben. Wil je een MacBook Air die vrijwel niet van nieuw is te onderscheiden? Kies dan voor een A-grade MacBook Air. Vind je voornamelijk een lage prijs belangrijk, kies dan voor onze B-grade of C-grade. Onderstaand een korte toelichting van onze productcondities.

  • A-grade: Onze hoogste product conditie is de A-grade. Een MacBook Air 11 inch met een A-grade is nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Wel kan er een enkel licht cosmetisch gebruikersspoor aanwezig zijn, zoals een minimaal krasje of stipje op de behuizing van de MacBook.
  • B-grade: Als tweede gradatie is er de product conditie ‘B-grade’. Deze MacBooks hebben lichte gebruikerssporen, waardoor deze nog betaalbaarder zijn dan onze A-grade MacBooks. Denk hierbij aan enkele lichte krasjes of deukjes op de behuizing. Het voordeel is dat je nog minder geld op doet met een B-grade MacBook Air. Je voordeel kan oplopen tot enkele tientallen euro’s.
  • C-grade: Tot slot is er onze C-grade product conditie, dit zijn de meest betaalbare MacBooks. Een MacBook Air met een C-grade is zichtbaar gebruikt. Op de behuizing en/of het beeldscherm kunnen gebruikerssporen aanwezig zijn. Het voornaamste van onze C-grade is dat je een 100% marcherende MacBook koopt, met de meest betaalbare prijs.

Hecht je minder waarde aan het uiterlijk van een MacBook Air 11” en wil je voornamelijk een goedkope, maar toch zéér betrouwbare MacBook Air? Kies dan voor onze B-grade of C-grade gradatie. Deze zijn net als onze A-grade 100% technisch in orde en worden geleverd met twee jaar garantie.

Is de MacBook Air 11 inch de laptop voor mij?

De meeste mensen kiezen voor de MacBook Air 11” omdat je deze overal gemakkelijk mee naartoe neemt. Wel kan het kleinere schermformaat en toetsenbord vervelend worden als je bijvoorbeeld lange verslagen moet typen. Dit kun je gemakkelijk oplossen door een toetsenbord en / of muis er los bij te kopen. Uiteraard kun je ook kiezen voor de iets grotere MacBook Air 13 inch.

Geen producten gevonden voor deze selectie.