MacBook Air 13 inch Core i5 1.6 Ghz 256GB 4GB Ram

MacBook Air 13 inch Core i5 1.6 Ghz 256GB 4GB Ram

Bouwjaar
Early 2015
Processor
Core i5 @ 1.6 Ghz
Opslag
256 GB - Flash (SSD)
Werkgeheugen (RAM)
4 GB (1600 Mhz)
MacBook voor
Thuisgebruik (basis)
Welke productconditie wil je?

679,-

699,-

Conditie

Op de pagina "Product Condities" vind je meer informatie en vele foto's, hieronder volgt een korte samenvatting.


 

A-grade (zo goed als nieuw)

Devices met een A-grade productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruiksspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht 'zo goed als nieuw'.


 

B-grade (licht gebruikt)

Devices met een B-grade productconditie zijn licht gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere lichte gebruikerssporen aan te treffen. Het toestel is cosmetisch net iets minder fraai dan een A-grade. Producttechnisch is ook een B-grade 100% functioneel.


 

C-grade (Zichtbaar gebruikt)

Devices met een C-grade productconditie zijn zichtbaar gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere gebruikerssporen aan te treffen. Dat kan zelfs een diepere kras (zelden op het scherm) of deukjes (op de behuizing) zijn. Wij adviseren een beschermhoes. Producttechnisch is ook een C-grade 100% technisch in orde.

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.BESTEL BIJ DE NUMMER 1

  • 2 jaar garantie, óók op de accu
  • Inclusief magsafe oplader
  • Gratis verzending & retourneren
  • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis
  • Grootste voorraad refurbished van de Benelux
  • 98% van onze klanten beveelt ons aan
Video: Kijkje in de keuken bij Forza
Video: Wat ga je ontvangen bij een MacBook-aankoop?
Video: Wat betekent A-grade, B-grade & C-grade?

MacBook Air 13 inch Core i5 1.6 Ghz 256GB 4GB Ram

Een MacBook Air 13 Inch Core i5 1.6 Ghz uit 2016 met 256GB aan opslag kopen? Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe laptop, is het zeker de moeite waard om naar dit model te kijken. Deze Apple MacBook is een erg compact model. Ideaal wanneer je jouw laptop vaak mee wilt nemen. Dankzij het compacte formaat past deze MacBook Pro eenvoudig in je tas. Daarnaast beschikt deze MacBook over een batterij die 12 uur mee kan gaan!

Forza Refurbished heeft deze geweldige MacBook Air op voorraad voor jou! Kies voor een refurbished MacBook Air 13 Inch Core i7 van Forza Refurbished en ontvang standaard 24 maanden garantie!

specificaties

Processor
Core i5
CPU Snelheid
1.6 Ghz
Opslag
256 GB
Geheugen (RAM)
4 GB (1600 Mhz)

De MacBook Air 13 Inch uit 2015 is een geliefde MacBook. Dankzij het compacte formaat, een 1.6 Ghz Core i5 processor en 256GB aan opslag is dit de ideale laptop voor onderweg. Zeker wanneer je hoort over de batterijduur van 12 uur! Maar ook wanneer je op zoek bent naar een laptop voor thuis is dit een goede kandidaat.

Enige nadeel is dat deze MacBook behoorlijk prijzig is. Gelukkig heeft Forza Refurbished daar de oplossing voor. Wanneer je kiest voor een refurbished MacBook Air 13 Inch bespaar je niet alleen geld, maar ben je ook nog eens duurzaam bezig. Tevens ontvang je standaard 24 maanden garantie op je refurbished device bij Forza Refurbished!

 

Product beoordelingen

helaas zijn er geen beoordelingen voor dit product