MacBook Air 13 Inch (2018)

De MacBook Air 13 (2018) is compact en daarmee makkelijk mee te nemen maar is groots als het aankomt op het brede scala aan taken wat deze MacBook uit kan voeren. Zowel alledaagse als zwaardere, creatieve taken zijn geen probleem voor de krachtige Intel Core i5 processor die onder de motorkap schuilt. Bestel de MacBook Air 13 (2018) vóór 22:30 op zon- en werkdagen en je kunt er morgen al mee aan de slag! Daarnaast ontvang je twee jaar garantie en gratis laadaccessoires.

Lees meer

6 producten

per pagina

Refurbished MacBook Air 13 inch (2018)

Als je op zoek bent naar een betaalbare laptop met de betrouwbare kwaliteit van Apple, dan is de MacBook Air 13 (2018) van Forza Refurbished de perfecte keuze. Dit model is uitgerust met een prachtig 13,3 inch Retina-scherm en is ideaal voor dagelijks gebruik, zowel thuis als onderweg. In deze tekst lees je alles wat je moet weten over de MacBook Air 13 (2018) van Forza Refurbished.

Waarom kiezen voor een refurbished MacBook Air 13 (2018)?

Een refurbished MacBook Air 13 (2018) van Forza Refurbished biedt verschillende voordelen ten opzichte van een nieuwe MacBook. Zo is een refurbished model niet alleen veel voordeliger, maar ook nog eens duurzaam. Doordat de laptops zijn opgeknapt en van nieuwe onderdelen voorzien, hebben ze een tweede leven gekregen en wordt er bespaard op grondstoffen en energie. Bovendien kun je erop vertrouwen dat je een betrouwbare laptop in huis haalt, dankzij de grondige kwaliteitscontrole en garantie die Forza Refurbished biedt.

Specificaties van de MacBook Air 13 (2018)

De MacBook Air 13 (2018) is uitgerust met een krachtige Intel-processor en 8 GB of 16 GB RAM-geheugen. Dit betekent dat je moeiteloos kunt multitasken en zware programma's kunt draaien, zonder dat de laptop traag wordt. Daarnaast beschikt de laptop over een 256 GB SSD-opslag, waardoor je genoeg ruimte hebt om al je bestanden op te slaan. Het Retina-scherm met een resolutie van 2560 x 1600 pixels zorgt voor haarscherp beeld, terwijl de batterijduur van maar liefst 12 uur ervoor zorgt dat je de hele dag door kunt werken zonder op te laden.

MacBook Air 13 (2018) als ideale laptop voor dagelijks gebruik

Of je nu wilt werken, studeren of gewoon wilt genieten van je favoriete series en films, de MacBook Air 13 (2018) is de ideale laptop voor dagelijks gebruik. Door zijn lichte gewicht en dunne ontwerp is hij bovendien gemakkelijk mee te nemen. Dankzij het Retina-scherm met True Tone-technologie geniet je van realistische kleuren en helderheid, terwijl de krachtige speakers zorgen voor een indrukwekkende geluidskwaliteit. Bovendien is de MacBook Air 13 (2018) voorzien van het gebruiksvriendelijke macOS-besturingssysteem, waardoor je gemakkelijk kunt navigeren en productief kunt zijn.

Garantie en service van Forza Refurbished

Wil je bijdragen aan een schoner milieu en tegelijkertijd geld besparen? Dan is een refurbished MacBook Air 13 (2018) een slimme keuze. Deze zijn getest op meer dan 50 punten door ervaren technici en worden geleverd met het Keurmerk Refurbished van Forza. Dit betekent dat je een technisch in orde product krijgt met standaard twee jaar garantie en gratis meegeleverde laadaccessoires. Bestel voor 22:30 uur op zon- en werkdagen en ontvang jouw refurbished MacBook Air 13 (2018) de volgende dag al thuis.