MacBook Air 13 Inch (2019)

De MacBook Air 13 (2019) is compact en daarmee makkelijk mee te nemen maar is groots als het aankomt op het brede scala aan taken wat deze MacBook uit kan voeren. Zowel alledaagse als zwaardere, creatieve taken zijn geen probleem voor de krachtige Intel Core i5 processor die onder de motorkap schuilt. Bestel de MacBook Air 13 (2019) vóór 22:30 op zon- en werkdagen en je kunt er morgen al mee aan de slag! Daarnaast ontvang je twee jaar garantie en gratis laadaccessoires.

Lees meer

7 producten

per pagina

Refurbished MacBook Air 13 inch (2019)

De MacBook Air 13 inch (2019) is één van de meest gewilde laptops op de laptopmarkt en dat is niet geheel zonder reden. Met de MacBook Air haal je heel veel Apple-kwaliteit in huis, voor een zeer scherpe prijs. Dit toestel staat bekend om het slanke ontwerp en weegt slechts 1,25 kg, is 1,56 cm dik en biedt krachtige prestaties die geschikt zijn voor een breed scala aan taken. Dit alles dankzij de krachtige Intel processor die onder de motorkap schuilt en ervoor zorgt dat je alledaagse, creatieve of zakelijke projecten eenvoudig aankunt. De batterijduur is ook indrukwekkend, met een levensduur van maximaal 12 uur.

Om overal mee naartoe te nemen

Met zijn slanke ontwerp en handzame formaat is de MacBook Air 13 (2019) gemakkelijk mee te nemen. Het is de perfecte metgezel voor onderweg, zonder dat je hoeft in te leveren op prestaties. Zelfs onderweg kun je genieten van de krachtige prestaties van de MacBook Air 13 inch.

Een 13,3 inch Retina-beeldscherm

De MacBook Air 13 (2019) beschikt over een prachtig 13,3 inch Retina-display met LED-achtergrondverlichting, TrueTone, brede kleurweergave en een resolutie van 2560 x 1600 pixels per inch met ondersteuning voor miljoenen kleuren. Hierdoor kun je genieten van een levendige, scherpe en heldere weergave.

Kies voor de krachtige en draagbare MacBook Air 13 (2019)

Als je op zoek bent naar een krachtige en draagbare laptop, dan is de MacBook Air 13 (2019) een uitstekende keuze. Het slanke ontwerp, de krachtige prestaties en het verbluffende Retina-display maken dit apparaat tot een geweldige metgezel voor onderweg. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe of refurbished MacBook Air 13 (2019), je kunt rekenen op een kwaliteitsproduct dat perfect is voor alledaagse taken en creatieve projecten.

Duurzaam en Betaalbaar: Refurbished MacBook Air 13 (2019)

Wil je bijdragen aan een schoner milieu en tegelijkertijd geld besparen? Dan is een refurbished MacBook Air 13 (2019) een slimme keuze. Deze zijn getest op meer dan 50 punten door ervaren technici en worden geleverd met het Keurmerk Refurbished van Forza. Dit betekent dat je een technisch in orde product krijgt met standaard twee jaar garantie en gratis meegeleverde laadaccessoires. Bestel voor 22:30 uur op zon- en werkdagen en ontvang jouw refurbished MacBook Air 13 (2019) de volgende dag al thuis.