LENTE DEALS

LENTE DEALS

LENTE DEALS

Nu is het tijd om te besparen en te upgraden! Bekijk onze Lente Deals en ontdek de beste deals op Apple. Onze devices zijn tot wel € 50 in prijs verlaagd, dus sla snel je slag zolang de voorraad strekt!

Bekijk de deals

keurmerk refurbished

tot wel €50 in prijs verlaagd

MacBook Pro 13 Inch (2019)

De MacBook Pro 13 inch uit 2019 beschikt over een ijzersterke processor waardoor de meest complexe taken kinderspel worden. Dit samen met het prachtige 13 inch Retina-display, maakt deze powerhouse uiterst geschikt voor foto- en videobewerking en softwareontwikkeling. Bestel de MacBook Pro 13 inch (2019) op zon- en werkdagen vóór 22:30, dan wordt deze morgen al geleverd bij jou thuis samen met twee jaar garantie en gratis laadaccessoires! 

Lees meer

1 product

per pagina

MacBook Pro 13 inch kopen? Kies refurbished!

Het kopen van een nieuwe MacBook Pro 13 inch is een erg kostbare uitgave. Gelukkig is er nog een alternatief voor nieuw en dat is een refurbished MacBook Pro 13 inch. De meeste mensen kiezen voor refurbished vanwege de betaalbare prijs. Je kunt namelijk tot wel 60% minder geld opdoen, in vergelijking met de originele prijs van een nieuwe MacBook Pro 13 inch. Bij Forza Refurbished ben je aan het adres voor een goedkope én vooral betrouwbare refurbished MacBook Pro 13 inch.

Waarom de MacBook Pro 13 inch

De MacBook Pro 13 heeft niet voor niets de benaming ‘Pro’ gekregen. Het is namelijk de meest krachtige laptop van Apple. Zowel voor persoonlijk- als zakelijk gebruik is de MacBook Pro 13 inch een ideale laptop. Werk je regelmatig met zware programma’s als Adobe Photoshop, -Indesign en -After Effects? Dan zul je een MacBook Pro 13 inch als zeer plezant ervaren.

Formaat MacBook Pro 13 inch

In verhouding tot de MacBook Pro 15 inch, is de MacBook Pro 13” een stuk lichter en compacter dan zijn grote broer. Het voordeel hiervan is dat je de MacBook overal gemakkelijk met je mee naar toe neemt. Of je nu thuis of onderweg weg bent, je hebt altijd jouw ‘kantoor’ bij de hand met een MacBook Pro 13 inch.

Voordelen van de MacBook Pro 13 inch

 • De meest krachtige MacBook van Apple;
 • Razendsnel door de SSD-opslag;
 • Geschikt voor zowel alledaags gebruik als voor de veeleisende gebruiker;
 • Zware (Adobe) programma’s werken zeer soepel op deze MacBook Pro 13”
 • Een ideale MacBook voor zowel onderweg als op kantoor.

Wat is een refurbished MacBook Pro 13 inch?

Het begrip ‘refurbished’ wordt alsmaar populairder, maar wat is het nou eigenlijk? Refurbished betekent ‘gereviseerd’. Een refurbished MacBook Pro 13 inch is een gereviseerde tweedehands MacBook Pro 13 inch. Na een grondige technische controle, worden eventuele niet marcherende onderdelen vervangen door nieuwe onderdelen. Tot slot wordt een MacBook Pro 13” professioneel gekuist, zowel inhoudelijk (schone MacOS installatie) als een fysieke kuisbeurt.

7 redenen om een MacBook Pro 13” bij Forza te kopen

 1. Tot wel 60% goedkoper in vergelijking met de nieuwprijs
 2. Je krijgt twee jaar garantie op je aankoop (één jaar meer dan Apple)
 3. Gratis nieuwe MacBook Pro 13” oplader meegeleverd
 4. Voor elk budget een MacBook Pro 13” door onze productcondities
 5. Voor 22.30 uur besteld? Morgen in huis!
 6. Een gemiddelde klantwaardering van een 9+!
 7. Niet tevreden over je aankoop? Stuur je aankoop gratis terug!