MacBook Pro 13 Inch Retina Core i5 2.6 Ghz 128GB

MacBook Pro 13 Inch Retina Core i5 2.6 Ghz 128GB

Bouwjaar
Mid 2014
Processor
Core i5 @ 2.6 Ghz
Opslag
128 GB - Flash (SSD)
Werkgeheugen (RAM)
8 GB (1600 Mhz)
MacBook voor
Thuisgebruik / Student / Zakelijk
Welke productconditie wil je?

764,-

814,-

Conditie

Op de pagina "Product Condities" vind je meer informatie en vele foto's, hieronder volgt een korte samenvatting.


 

A-grade (zo goed als nieuw)

Devices met een A-grade productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruiksspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht 'zo goed als nieuw'.


 

B-grade (licht gebruikt)

Devices met een B-grade productconditie zijn licht gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere lichte gebruikerssporen aan te treffen. Het toestel is cosmetisch net iets minder fraai dan een A-grade. Producttechnisch is ook een B-grade 100% functioneel.


 

C-grade (Zichtbaar gebruikt)

Devices met een C-grade productconditie zijn zichtbaar gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere gebruikerssporen aan te treffen. Dat kan zelfs een diepere kras (zelden op het scherm) of deukjes (op de behuizing) zijn. Wij adviseren een beschermhoes. Producttechnisch is ook een C-grade 100% technisch in orde.

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.BESTEL BIJ DE NUMMER 1

  • 2 jaar garantie, óók op de accu
  • Inclusief magsafe oplader
  • Gratis verzending & retourneren
  • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis
  • Grootste voorraad refurbished van de Benelux
  • 98% van onze klanten beveelt ons aan
Video: Kijkje in de keuken bij Forza
Video: Wat ga je ontvangen bij een MacBook-aankoop?
Video: Wat betekent A-grade, B-grade & C-grade?

MacBook Pro 13 Inch Retina Core i5 2.6 Ghz 128GB

De MacBook Pro is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Het is maar netwaar je naar op zoek bent en waar je de MacBook Pro voor wilt gebruiken. Het enige nadeel van een MacBook Pro is dat deze nogal prijzig zijn. Gelukkig vind je verschillende modellen van de MacBook Pro bij Forza Refurbished. Een groot voordeel van een refurbished MacBook Pro is dat je veel geld bespaart op je aankoop. Daarnaast zul je waarschijnlijk niet eens doorhebben dat het de MacBook refurbished is!

specificaties

Processor
Core i5
CPU Snelheid
2.6 Ghz
Opslag
128 GB
Geheugen (RAM)
8 GB (1600 Mhz)

De MacBook Pro 13 Inch is nog steeds een geliefde MacBook. Dit is mede dankzij het compacte formaat, de 2.6 GHz Core i5 processor en 128GB aan opslag. Met deze krachtige processor kan de MacBook Pro gemakkelijk ook zwaardere taken uitvoeren. Hierdoor wordt multitasken op een MacBook Pro kinderspel!

Enige nadeel is dat een MacBook Pro nogal prijzig is. Gelukkig heeft Forza Refurbished daar de oplossing voor. Wanneer je kiest voor een refurbished MacBook Pro 13 Inch bespaar je niet alleen geld, maar ben je ook nog eens duurzaam bezig. Daarnaast ontvang je bij Forza Refurbished standaard 2 jaar garantie op je refurbished toestel.

 

Product beoordelingen

helaas zijn er geen beoordelingen voor dit product