MacBook Pro Retina 13 Inch Core i5 2.4 GhZ 256GB

MacBook Pro Retina 13 Inch Core i5 2.4 GhZ 256GB

Bouwjaar
Late 2013
Processor
Core i5 @ 2.4 Ghz
Opslag
256 GB - Flash (SSD)
Werkgeheugen (RAM)
8 GB (1600 Mhz)
MacBook voor
Thuisgebruik / Student / Zakelijk
Welke productconditie wil je?

779,-

814,-

Conditie

Op de pagina "Product Condities" vind je meer informatie en vele foto's, hieronder volgt een korte samenvatting.


 

A-grade (zo goed als nieuw)

Devices met een A-grade productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruiksspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht 'zo goed als nieuw'.


 

B-grade (licht gebruikt)

Devices met een B-grade productconditie zijn licht gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere lichte gebruikerssporen aan te treffen. Het toestel is cosmetisch net iets minder fraai dan een A-grade. Producttechnisch is ook een B-grade 100% functioneel.


 

C-grade (Zichtbaar gebruikt)

Devices met een C-grade productconditie zijn zichtbaar gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere gebruikerssporen aan te treffen. Dat kan zelfs een diepere kras (zelden op het scherm) of deukjes (op de behuizing) zijn. Wij adviseren een beschermhoes. Producttechnisch is ook een C-grade 100% technisch in orde.

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.BESTEL BIJ DE NUMMER 1

  • 2 jaar garantie, óók op de accu
  • Inclusief magsafe oplader
  • Gratis verzending & retourneren
  • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis
  • Grootste voorraad refurbished van de Benelux
  • 98% van onze klanten beveelt ons aan
Video: Kijkje in de keuken bij Forza
Video: Wat ga je ontvangen bij een MacBook-aankoop?
Video: Wat betekent A-grade, B-grade & C-grade?

MacBook Pro Retina 13 Inch Core i5 2.4 GhZ 256GB

Het kopen van een refurbished MacBook Pro heeft verschillende voordelen. Zo kun je tegen een scherpe prijs van een uitstekende MacBook Pro genieten. Daarnaast ontvang je standaard garantie op je refurbished MacBook Pro. Bij Forza Refurbished is dit zelfs 2 jaar! Zo kun je optimaal genieten van deze refurbished 13 Inch MacBook Pro met maar liefst 256GB aan opslag!

specificaties

Processor
Core i5
CPU Snelheid
2.4 Ghz
Opslag
256 GB
Geheugen (RAM)
8 GB (1600 Mhz)

De MacBook Pro 13 Inch Retina 2.4 GHz met 256GB aan opslag is ideaal wanneer je op zoek bent naar een snelle en krachtige MacBook met veel opslagruimte. Dankzij de Core i5-processor en de 256GB aan opslagruimte is deze MacBook Pro ontzettend snel en zijn de mogelijkheden eindeloos.

p>Kies je voor de MacBook Pro 13 Inch Retina 2.4 GHz 256GB voor zakelijk of privégebruik? Het kan allemaal met deze veelzijdige MacBook Pro. Wanneer je op zoek bent naar een MacBook Pro, maar niet te veel wilt betalen, kies dan voor een refurbished MacBook Pro van Forza Refurbished en bespaar veel geld.

 

Product beoordelingen

helaas zijn er geen beoordelingen voor dit product