MacBook Pro 15 Inch Retina Core i7 2.2 Ghz

MacBook Pro 15 Inch Retina Core i7 2.2 Ghz

Bouwjaar
Mid 2014
Processor
Core i7 @ 2.2 Ghz "Haswell/Crystalwell" (I7-4770HQ)
Opslag
256 GB - Flash (SSD)
Werkgeheugen (RAM)
16 GB (1600 Mhz)
MacBook voor
Professioneel gebruik
Welke productconditie wil je?

1184,-

1234,-

Conditie

Op de pagina "Product Condities" vind je meer informatie en vele foto's, hieronder volgt een korte samenvatting.


 

A-grade (zo goed als nieuw)

Devices met een A-grade productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruiksspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht 'zo goed als nieuw'.


 

B-grade (licht gebruikt)

Devices met een B-grade productconditie zijn licht gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere lichte gebruikerssporen aan te treffen. Het toestel is cosmetisch net iets minder fraai dan een A-grade. Producttechnisch is ook een B-grade 100% functioneel.


 

C-grade (Zichtbaar gebruikt)

Devices met een C-grade productconditie zijn zichtbaar gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere gebruikerssporen aan te treffen. Dat kan zelfs een diepere kras (zelden op het scherm) of deukjes (op de behuizing) zijn. Wij adviseren een beschermhoes. Producttechnisch is ook een C-grade 100% technisch in orde.

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.BESTEL BIJ DE NUMMER 1

  • 2 jaar garantie, óók op de accu
  • Inclusief magsafe oplader
  • Gratis verzending & retourneren
  • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis
  • Grootste voorraad refurbished van de Benelux
  • 98% van onze klanten beveelt ons aan
Video: Kijkje in de keuken bij Forza
Video: Wat ga je ontvangen bij een MacBook-aankoop?
Video: Wat betekent A-grade, B-grade & C-grade?

MacBook Pro 15 Inch Retina Core i7 2.2 Ghz

Ben je op zoek naar een goede en krachtige MacBook, dan is de MacBook Pro een geschikte laptop voor jou. Helaas hangt hier ook een behoorlijk prijskaartje aan. Gelukkig kun je veel geld besparen door te kiezen voor een refurbished MacBook Pro van Forza Refurbished!

Deze MacBook Pro beschikt bijvoorbeeld over een haarscherp 15 Inch Retina display. Daarnaast heb je met 256GB aan opslag altijd voldoende ruimte voor al jouw programma’s, documenten, foto’s, video’s, etc. Genoeg redenen om te kiezen voor een refurbished MacBook Pro dus. Wacht niet langer en bestel jouw refurbished MacBook Pro 15 Inch vandaag nog!

specificaties

Processor
Core i7
CPU Snelheid
2.2 Ghz "Haswell/Crystalwell" (I7-4770HQ)
Opslag
256 GB
Geheugen (RAM)
16 GB (1600 Mhz)

De MacBook Pro 15 Inch met Retina display en 256GB is een fantastische laptop. Dankzij de krachtige Core i7 processor is dit een MacBook die ook de wat zwaardere taken aankan. Daarnaast gaat de batterij tot wel 8 uur mee! Dit maakt deze MacBook niet alleen geschikt voor privégebruik, maar ook zeker voor zakelijk gebruik. Wanneer je kiest voor een refurbished MacBook Pro van Forza Refurbished ontvang je tevens standaard twee jaar garantie op je refurbished device.

 

Product beoordelingen

helaas zijn er geen beoordelingen voor dit product