Maandelijkse Archieven: Maart 2020

  • iPhone 8: Nieuw of refurbished kopen?
    iphone 8
    iPhone 8: Nieuw of refurbished kopen?
    Maart 25, 2020 — 5 min
    Jaarlijks worden er tientallen nieuwe smartphones geïntroduceerd. De een nóg straffer dan de ander. Maar los van een snellere processor of betere camera zijn de nieuwste iPhones omzeggens identiek aan de eerder uitgebrachte modellen. Neem de iPhone 8 bijvoorbeeld. Oud is het toestel zeer zeker niet en qua techniek beschikt het over alle nodige functies. Lees hier waarom je in 2020 nog uitstekend gebruik kunt maken van een refurbished iPhone 8.
    Verder lezen
  • Bedrijfsmatig gebruikmaken van Apple dankzij Apple DEP
    Bedrijfsmatig gebruikmaken van Apple dankzij Apple DEP
    Maart 17, 2020 — 5 min
    Als je veel Apple-apparaten wilt uitrollen in je bedrijf, is dit moeilijk én tijdrovend om handmatig te doen. Dankzij Apple DEP zijn al jouw apparaten in een handomdraai klaar voor gebruik op een manier hoe jij dat wilt. Lees er meer over in dit blogartikel.
    Verder lezen
  • refurbished
    refurbished
    De groei van refurbished
    Maart 13, 2020 — 5 min
    Wereldwijd kopen steeds minder mensen nieuwe smartphones. Daarnaast stijgt de verkoop van refurbished smartphones nog steeds. Dit blijkt uit een grootschalig onderzoek. Je leest hier de belangrijkste punten.
    Verder lezen
  • iPhone XR: wereldwijd razend populair
    iPhone XR: wereldwijd razend populair
    Maart 11, 2020 — 5 min
    De iPhone XR werd in oktober 2018 als 'budget toestel' geïntroduceerd en verkocht voor een prijs die je van Apple niet zo snel zou verwachten. De iPhone XR is wereldwijd - ook bij Forza - een populair toestel om te kopen. In dit blogartikel lees je wat de iPhone XR zo succesvol maakt.
    Verder lezen
  • kleuren van apple
    kleuren
    De kleuren van Apple
    Maart 10, 2020 — 5 min

    iPhones zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Dit geeft ruimte voor extra creativiteit. Welke kleur past het beste bij jouw stijl? Hier zie je in een oogopslag in welke premium kleuren de iPhones verkrijgbaar zijn.

    Verder lezen
  • iPhone XS & Galaxy S10, wat is het verschil?
    iphone xs
    iPhone XS & Galaxy S10, wat is het verschil?
    Maart 09, 2020 — 5 min
    Als je op zoek bent naar een nieuwe high-end smartphone is de kans groot dat je twijfelt tussen Apple en Samsung. Beide Tech-giganten bedienen al jarenlang het gros van de smartphonemarkt. We hebben 2 van de beste smartphones met elkaar vergeleken. De iPhone XS & Galaxy S10, wat is precies het verschil?
    Verder lezen
  • iPhone 8 of iPhone XS
    vs
    iPhone 8 kopen of iPhone XS? 5 redenen om te kiezen voor iPhone 8
    Maart 06, 2020 — 5 min
    Na het succes van de gekende iPhone XS ligt de prijs van de nieuwe Apple-smartphones een stuk hoger dan voorgaande jaren. Hoe zit het dan met de verouderde toestellen? Is alleen nog het nieuwe Apple-assortiment van deze tijd? Wij denken van niet. Dit is waarom je juist nu een iPhone 8 zou moeten aanschaffen.
    Verder lezen
  • Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

    Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
    Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?