Sim-only abonnementen vergelijken

Loopt je telefoon abonnement af? Dan word je vast overspoeld met aanbiedingen en de nieuwste smartphones. Maar ben jij nog niet toe aan een nieuwe telefoon, omdat je oude telefoon het nog goed doet? Dan is een sim only abonnement echt iets voor jou!

Wat is sim only?

Maar wat is een sim only abonnement dan eigenlijk? Sim only is een abonnement, maar dan niet in combinatie met een smartphone. Je sluit dus een los abonnement af voor bellen, smsen en internet. Ideaal wanneer je dus nog een goed werkende telefoon hebt en nog geen nieuwe wilt. Maar hoe vind je de goedkoopste sim only tussen die vele aanbieders? Wij raden je aan om verschillende abonnementen van sim only te vergelijken.

Sim only en nieuw toestel

Maar wat nou als je een sim only abonnement wilt afsluiten, en op ten duur toch een nieuwe telefoon wilt kopen? Dan zul je een los toestel moeten aanschaffen, wat meestal behoorlijk prijzig is. Gelukkig is daar de nieuwe markt in opkomst, de refurbished markt.

Refurbished iPhones worden steeds populairder, net als andere refurbished smartphones en apparaten. Je kunt een hoop geld besparen wanneer je kiest voor een refurbished iPhone in plaats van een nieuwe iPhone. Wil je dus niet vast zitten aan een duur abonnement met de nieuwste smartphone? Kies dan voor een sim only en koop los een refurbished iPhone om een hoop geld te besparen.