Vier Apple-producten die je deze zomer refurbished moet kopen 

forza zomer

Waarom nu een refurbished Apple kopen? 

De zomer is een tijd om van te genieten, maar ook om je voor te bereiden op nieuwe uitdagingen. Als de vakantieperiode achter de rug is kan er veel op je afkomen. Een nieuwe klas, school, studie of baan bijvoorbeeld. Om goed van start te gaan hebben wij hieronder de vier slimste refurbished-aankopen voor deze zomer.  

Refurbished Apple-producten die je het beste nu kunt kopen: 

Refurbished MacBook Air 

Een van Apple’s meest befaamde laptop-modellen is de MacBook Air. Geliefd door de lange batterijduur, het lichtgewicht ontwerp én razendsnelle SSD is deze laptop uitermate geschikt voor studenten of werkende reizigers. Een refurbished MacBook Air van Forza is honderden euro’s goedkoper dan nieuw én je bent verzekerd van een uitgebreide garantieperiode van maar liefst twee jaar. Bovendien zijn al onze MacBooks volledig schoongemaakt en voorzien van Apple’s meest recente besturingssysteem. 

Refurbished iPhone SE 

Op de tweede plaats staat de GSM die in 2016 de aandacht trok van menig Apple-liefhebber. De iPhone SE beschikt over een snelle processor en is een van de weinige toestellen in een compact formaat. Nieuw is de iPhone SE niet meer verkrijgbaar, maar Apple biedt wél ondersteuning voor de GSM. Kortom, reden om te kiezen voor een refurbished iPhone SE deze zomer. 

Refurbished iPad Pro 12.9 inch (2018) 

Nieuw in het assortiment is de iPad Pro 12.9 uit 2018. Deze fenomenale tablet is bijzonder geschikt voor het schrijven van teksten, het maken van designs of ter vervanging van een laptop. Door het straffe 12.9 inch Liquid Retina-display mét ProMotion is er niets wat deze iPad niet aankan. Ten opzichte van Apple’s nieuwprijs ligt deze iPad Pro op het moment van schrijven maar liefst €240 euro lager. Voor dat bedrag kun je een Apple Pencil bestellen én geld overhouden om iets leuks te doen op vakantie. 

Refurbished iPhone X 

Tot slot is nu hét moment om een refurbished iPhone X te kopen. De iPhone X is geschikt voor intensief gebruik door de lange batterijduur en het hoogwaardige OLED-scherm. Een refurbished iPhone X is uitgerust met de meest geavanceerde technologieën en behoort tot de absolute top der smartphones. De prijs daarentegen ligt ver beneden de overige toptoestellen van Apple.  

Koop deze zomer een refurbished Apple van Forza 

Of je nu een Apple-product nodig hebt voor je studie of goed voor de dag wilt komen bij je nieuwe baas, met een toestel van Forza Refurbished zit je goed. Welk product je ook nodig hebt, je kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit, betrouwbare service én een tweejarige garantieperiode. Daarnaast zijn onze iPhones óók voorzien van het Keurmerk Refurbished, hetgeen staat voor een veilige aankoop, financiële zekerheid en een uniforme kwaliteitsstandaard. Wacht niet langer en vervang dus vandaag nog je GSM, laptop of tablet bij de nummer één in refurbishment.