Een iPad Mini 1 voor nog geen 100 euro!

Met haar 7.9 inch-display is de iPad Mini Apple’s kleinste tablet. De Mini-serie werd in november 2012 aangekondigd en veroverde de harten van menig Apple-liefhebber. Het compacte design en lichte gewicht van de iPad Mini zorgt ervoor dat het praktische toestel voor diverse toepassingen gebruikt kan worden. Ben je op zoek naar een tablet met iOS, dan is dit hét moment om voor een iPad Mini te kiezen. Bij Forza Refurbished kost de iPad Mini slechts 99 euro!


ipad-mini-prijzen


Uit welke iPad Mini’s kan ik kiezen?

Het iPad Mini-gamma bestaat uit diverse varianten. De eerste versie van de kleine tablet kwam uit in 2012. Het model dat daarop volgde was de iPad Mini 2. Dit device is kenmerkend door het Retina-beeldscherm en het wederom compacte ontwerp. Na de iPad Mini 2 bracht Apple de derde generatie van iPad Mini op de markt in 2014. De iPad Mini 3 is het eerste model dat Touch ID zou bekomen. Hiermee kunnen gebruikers het toestel ontgrendelen via vingerafdrukken. Tot slot is er de iPad Mini 4. Dit model is beschikbaar in meerdere kleuren, groter opslageheugen en een krachtigere processor..

Specificaties van de iPad Mini

Beeldscherm

7.9 inch IPS LCD-beeldscherm

Schermresolutie

1024 x 768

Camera voor

1.2 megapixel

Camera achter

5.0 megapixel

Processor

Apple A5 dual-core 1Ghz

Netwerken

Ondersteunt Wifi en 3G

Werkgeheugen

512MB

Opslagruimte

16GB, 32GB en 64GB

Bluetooth

4.0

Kleurvarianten

Zwart en wit

iOS versie

9.3.5.

Camera van de iPad Mini

Aan de voorzijde van de tablet bevindt zich een 1.2 megapixel-camera. De voorzijde daarentegen beschikt over een camera van 5 megapixel. Hier kun je gebeurlijke video’s mee maken of fotootjes trekken, maar dit zal niet de kwaliteit zijn die afkomstig is van een moderne smartphone. Ons advies is daarom om een iPad Mini camera te gebruiken voor minder zware toepassingen, zoals videobellen of het maken van sfeerimpressies.

Wie is verzot op een iPad Mini?

De iPad Mini leent zich uitermate goed voor een tablet die altijd bij jou in de buurt moet zijn. Zo geraakt het device in elke jas, tas of koffer zonder problemen. De kleine computer heb je dus altijd bij de hand. Waar je ook bent, surfen op het internet of het lezen van boeken en artikelen is erg eenvoudig. Ook is de iPad Mini geschikt voor studenten en scholieren. Het lezen van lesmateriaal of online formulieren inzenden is erg praktisch met deze kleine tablet. De iPad Mini is echter minder geschikt voor het uitvoeren van zwaardere processen. Denk hierbij aan 3D-games of bewerkingssoftware.

Geraakt een simkaart in de iPad Mini?

iPad’s zijn soms uitgerust met netwerkmogelijkheden. Dit wil zeggen dat je ook in de trein of in een restaurant van het internet gebruik kunt maken. Hiervoor dien je verbinding te kunnen maken met een 3G- of 4G-netwerk. De iPad Mini beschikt over de functionaliteit om met 3G-netwerken verbinding te maken. Hiervoor is het nodig om een simkaart in het device te stoppen. Thuis kun je uiteraard gebruik maken van het Wifi-netwerk.

iPad Mini 1 van Forza Refurbished

Sla vandaag je slag met een refurbished iPad Mini 1 voor slechts € 99. Forza Refurbished garandeert de hoogste kwaliteit toestellen voor een fier prijsje. Zo is een iPad voor iedereen toegankelijk. Wacht dus niet langer. Dit is waarom kiezen voor Forza Refurbished een slimme keus is:

Voordelen van een refurbished iPad

  • Tot 60% goedkoper dan originele nieuwprijs.
  • Altijd twee jaar garantie;
  • Op tientallen punten gecontroleerd door ervaren techniekers;
  • Gratis nieuwe laadaccessoires meegeleverd;
  • Keuze uit drie productgradaties (A-, B- en C-grade);
  • Duurzame keuze door hergebruik van iPads.