Voor wie is de iPad Pro 2018 bedoeld?

16 Juli 2019 - 5 min read time
Voor wie is de iPad Pro 2018 bedoeld?

Vorig jaar lanceerde Apple de iPad Pro (2018), in de formaten 11 inch en 12.9 inch. De iPad Pro 2018 is op veel fronten vernieuwd, ten opzichte van de voorgaande iPad Pro 2017. Benieuwd of de iPad Pro 2018 voor jou interessant is? Lees hier voor wie de iPad Pro 2018 de perfecte tablet is.

new ipad pro 2018 forza

Upgraden naar iPad Pro 2018

De vraag die je jezelf eerst moet stellen: is het de moeite waard is om te upgraden naar de nieuwe iPad Pro of niet? Mensen die op dit moment beschikken over een iPad Pro 2017 willen misschien niet upgraden. Maar hoe zit het met de mensen die nog geen tablet hebben?

Gebruikers van Apple-iPad

Voor gebruikers die nog niét beschikken over een Apple iPad Pro, is upgraden zeker en vast aan te raden. De tablet heeft een straf display met bijzonder veel kleuren en een hoge helderheid. Daarnaast is het ‘liquid Retina-display’ bijzonder prettig voor het oog en zorgt ProMotion ervoor dat het scherm sneller reageert op aanraking. Met een iPad Pro 2018 ben jij dus nog jaren zoet.

De forens of scholier

De iPad Pro 2018 is uitgebracht als alles-in-1 tablet. Dat wil zeggen dat deze iPad vrijwel alle functies van een laptop zou moeten vervangen. Ideaal voor wanneer je veel onderweg bent of een studie volgt. De batterij is goed voor urenlang intensief gebruik én met het handzame design past de iPad Pro eenvoudig is zak of tas.

Vormgevers of creatieven

Een iPad is dé ideale partner bij het maken van ontwerpen, schetsen of andere straffe creaties. Met de Apple Pencil 2 schrijf en teken je de meest straffe vormen en met het 120Hz-display kun je zelfs de diepste details probleemloos illustreren. Met de komst van iPadOS zal de iPad nóg prettiger in gebruik zijn. Met de nieuwe app Sidecar kun je namelijk je tablet als tekenblok gebruiken óf als tweede monitor.

Wel instappen, niet upgraden

De iPad Pro 2018 is qua stijl vergelijkbaar met de iPhone X. Een vrijwel randloos scherm met kleine ‘bezel’, ontgrendelen met Face ID, een liquid Retina-display én een straffe behuizing. Maar de meest opvallende upgrade is de fenomenale prestaties van het toestel en de functionaliteiten van Apple Pencil 2.

Apple Pencil 2

Heb je al een iPad Pro 2017 met Apple Pencil, dan is upgraden naar de iPad Pro 2018 niet de meest logische keuze. De eerste generatie stylus is namelijk niet geschikt voor de iPad Pro 2018. In plaats daarvan komt Apple met de Apple Pencil 2. Deze nieuwe hardware is een bijzonder fiere innovatie voor gebruiker die nog géén tablet met stylus hebben. Wanneer geld geen rol speelt, is ook de iPad Pro 2018 een bijzonder slimme investering.

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?