WAT IS EEN REFURBISHED IPAD?

Een refurbished iPad is - net als een tweedehands iPad - veelal een eerder gebruikt device. Toch is er een groot verschil tussen beiden. Een refurbished iPad van Forza Refurbished wordt namelijk grondig gecontroleerd, indien nodig herstelt én professioneel gekuist. Hierdoor ben jij zeker en vast van een betrouwbare aankoop.


In dit artikel leggen we je uit wat refurbished iPads zijn en welke voordelen dit type device heeft.Video uitleg: wat is refurbished?HOE WORDT EEN REFURBISHED IPAD GECONTROLEERD?

Direct na binnenkomst gaan onze techniekers aan de slag met het device. Onze techniekers controleren de technische staat van de iPads op basis van meerdere punten. Eventuele niet marcherende onderdelen vervangen wij door nieuwe onderdelen. Wanneer het technisch nazicht is voltooid, worden de iPads nogmaals door onze techniekers gecontroleerd. Dit doen we om resterende defecten uit te kunnen sluiten. Pas wanneer een refurbished iPad 100% technisch in orde is verklaard, mag deze worden verkocht met het ‘Keurmerk van de Leeuw’.

Voor ieder budget een iPad

Wanneer een iPad 100% technisch in orde is verklaard, wordt deze toegekend aan de juiste product conditie. Hiermee kan er onderscheid gemaakt worden tussen een iPad met (lichte) gebruikerssporen of een iPad zonder gebruikerssporen. In het gradatiesysteem van Forza Refurbished tref je devices met een A-grade en een B-grade. Onderstaand een toelichting op beiden gradaties:

  • A-grade: slechts één tot drie lichte gebruikerssporen
  • B-grade: zichtbare gebruikssporen (eventuele krasjes en/of deukjes)

Video uitleg: product condities

Wil je meer weten over onze gradaties? Bekijk dan de onderstaande video.

REFURBISHED IPADS: 100% BETROUWBAAR

Welke product conditie je uiteindelijk ook kiest, één ding is zeker: iedere refurbished iPad van Forza Refurbished is 100% technisch in orde. Met de product condities kunnen we een duidelijk onderscheid maken tussen verschillen in de uiterlijke kenmerken. Hierbij kun je denken aan een krasje op de behuizing van een iPad 2017, of bijvoorbeeld een krasje in het beeldscherm.

TWEE JAAR GARANTIE

Bij Forza Refurbished staan we natuurlijk volledig achter onze producten. Om de hoogwaardige kwaliteit van onze producten aan je te bewijzen, krijg je standaard twee jaar garantie bij aankoop van bijvoorbeeld een iPad Air. Dit is zelfs één jaar meer dan Apple’s standaard garantie. Na aankoop ben je dus nog steeds zeker en vast van een betrouwbare aankoop.

WAAROM EEN REFURBISHED IPAD KOPEN?

Het kopen van refurbished iPads heeft een flink aantal voordelen in vergelijking met nieuw:

  • Tot wel 60% goedkoper in vergelijking met de nieuwprijs;
  • Duurzaam voor het milieu omdat (oudere) devices opnieuw gebruikt kunnen worden;
  • Oudere devices zijn in de meeste gevallen nog leverbaar;
  • Twee jaar garantie, één jaar meer dan Apple;
  • Voor ieder budget een refurbished devices dankzij onze product condities.

Refurbished iPad modellen

iPad iPad Mini iPad Air iPad Pro
iPad 3 iPad Mini 1 iPad Air 1 iPad Pro 9.7"
iPad 4 iPad Mini 2 iPad Air 2 iPad Pro 12.9"
iPad Mini 3