De 5 beste camera-apps voor jouw refurbished iPhone

20 Juni 2019 - 5 min read time
De 5 beste camera-apps voor jouw refurbished iPhone

Een foto maken is zo gebeurd. Maar een foto maken van hoogwaardige kwaliteit op een iPhone vraagt soms wat extra ondersteuning. Daarom heeft Forza een selectie gemaakt van de 5 beste camera-apps voor jouw refurbished iPhone. Ontdek welke app het beste bij jouw refurbished iPhone past.

1.ProCamera

ProCamera is al ruim 10 jaar de favoriete app van vele smartphone-fotografen. Ontworpen met oog op gebruikersgemak is ProCamera geschikt om foto’s en films te maken op elk moment. Met name onderweg is ProCamera makkelijk in gebruik. Naast de vele camerafuncties beschikt ProCamera óók over een uitgebreid bewerkingspakket. Kortom, alles wat je zoekt in een professionele iPhone camera-app.

Pijs: €8,99

 

2. Snapseed

snapseed

Insta-fans opgelet. Snapseed is dé app die een straffe foto verandert in een meesterwerk. De uitstekende functies helpen je met het aanpassen van de belichting en het diafragma. Ook beschikt Snapseed over (gratis) filters en effecten om het perfecte plaatje vast te leggen of bewerken.

Pijs: Gratis

 

3. NightCap

nightcap

Ken je dat, wanneer je in de avond een foto wil maken, maar dat er nét niet voldoende licht aanwezig is? Foto’s zijn vaak onduidelijk en -wanneer je gaat spelen met de helderheid- wordt het beeld onduidelijk of korrelig. NightCap is een krachtige app die fenomenale plaatjes trekt in weinig licht. De camera van je iPhone laat je, zelfs in het holst van de nacht, nooit in de steek.

Pijs: Gratis

 

4. Camera +2

camera+

De app maakt op een slimme manier gebruik van je fotobibliotheek en optimaliseert de beelden zodat alles rap en soepel verloopt. Ook maakt de app gebruik van de TrueDepth-camera (mits aanwezig) om filters toe te passen op objecten in de buurt en ver weg. De Camera+2 is ideaal voor elke refurbished iPhone om te toveren tot professionele camera.

Pijs: €3,49

 

5. VSCO CAM

vsco cam

VSCO (uitspreken als visko) is méér dan een camera-applicatie. Zo leg je namelijk de mooiste foto’s en video’s vast én deel je deze met een creatieve commune. Als een échte fotograaf komen jouw creaties samen in een geavanceerde filmrol en kun je nieuwe technieken leren van anderen. Je kunt gratis gebruik maken van de VSCO-camera . Om toegang tot alle instellingen en functies van de app kun je ervoor kiezen om een jaarlijks abonnement af te sluiten.

Pijs: Gratis

 

De mooiste foto’s met mijn refurbished iPhone

Ben je nog niet in het bezit van een iPhone? Of is je huidige toestel aan vervanging toe? Wat dacht je van een refurbished iPhone van Forza. Met name de iPhone 7 Plus en 8 Plus zijn interessant voor de intensieve camera-gebruiker. Dit vanwege de dubbele lens aan de achterzijde van beide toestellen. Bestel een refurbished iPhone van Forza en stap direct in de wereld van fotografie. Bovendien zijn al onze iPhones voorzien van het Keurmerk Refurbished. Dat wil zeggen dat je verzekerd bent van een goedwerkend toestel van een betrouwbare partij én je ontvangt altijd drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023). 

 

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?