Apple haalt iPhone 8 uit schappen, gsm nog wel refurbished verkrijgbaar

Bij de onthulling van de tweede generatie iPhone SE, haalde Apple de in 2017 uitgebrachte iPhone 8 en 8 Plus uit de schappen. En dit ondanks de iPhone 8 nog steeds een hoogwaardig toestel is en nog geen directe opvolger heeft gekregen.

Refurbished is de iPhone 8 een superdeal

Als je geen 500 euro hebt te besteden aan de herboren iPhone SE, aangedreven door de rappe Apple A13 Bionic-processor. En als je niet bereid bent om door de nodige hoepels te springen om die vanaf-prijs te verlagen bij geautoriseerde retailers en providers, dan is het zeker aan te raden om de refurbished iphone 8 en iPhone 8 Plus te bekijken. Refurbished wordt dit toestel namelijk met fikse kortingen aangeboden.


Plus een maatje meer

Bij Forza Refurbished heb je dit, met 4.7-inch beeldscherm uitgeruste toestel, voor nog geen 300 euro. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je huidige iPhone of iPad in te ruilen. Stel dat je hier nog zo’n 100 euro voor terugkrijgt, dan heb je de refurbished iPhone 8 voor een nog aantrekkelijkere prijs. Heb je liever een maatje meer? Het model met de grotere maat kost op het moment van schrijven zo’n 400 euro. De iPhone 8 Plus beschikt naast een groter scherm, over een grotere accuprestaties en 2 camera’s aan de achterzijde.


Lees meer over de verschillen tussen de iPhone 8 & iPhone 8 Plus?


Voordelen van de iPhone 8 Refurbished

Naast de prijs zijn er nog meer voordelen aan het los kopen van een refurbished iPhone 8. Zo wordt de iPhone, ten opzichte van een tweedehands iPhone 8, wel volledig gecontroleerd, waar nodig gerepareerd en professioneel opgekuist. Daarbij ontvang je ook nog eens twee jaar garantie op het gehele toestel, dus ook de batterij. Forza Refurbished is één van de weinige aanbieders die beschikt over het Keurmerk Refurbished. Je bent dus altijd verzekerd van een betrouwbare aankoop.

iphone 8 draadloos opladen

iPhone 8 refurbished kopen

Met een Forza Refurbished iPhone 8, ben je dus niet alleen voordeliger uit op de korte termijn, maar zul je ook op de lange termijn geld besparen en dankzij de garantieregeling over extra zekerheden beschikken. De refurbished iPhone 8 koop je als los toestel. De iPhone 8 ontvang je vervolgens simlockvrij, waardoor je zelf een provider en simonly-abonnement naar keuze erbij kunt afsluiten.

  • Intensief te gebruiken door lange accuduur
  • Rappe processor door A11 Bionic
  • Filmen in 4K resolutie met de straffe 12 megapixel-camera
  • Overal een perfecte schermweergave door True Tone
  • Draadloos oplaadbaar
  • Premium glazen behuizing
  • Handzaam ontwerp
  • Twee jaar garantie
  • Duurzame keuze
  • Gratis nieuwe laadaccessoires

Beschikbare modellen iPhone 8 refurbished

Zowel de iPhone 8 als de 8 Plus zijn beschikbaar in verschillende kleuren en opslagmogelijkheden. De meeste iPhone-gebruikers hebben meer dan genoeg aan de iPhone 8 met 64GB opslagruimte. Ben je van plan om meer dan gebruikelijk bestanden en apps te gaan opslaan? Dan kun je tegen een meerprijs kiezen voor 256GB opslagruimte. Qua kleur heb je op het moment keuze uit de bekende Apple-kleuren Space Grey, Silver, Gold of de special edition RED:


Refurbished iPhone 8 of iPhone SE 2020

Houd er rekening mee dat de iPhone 8 en de nieuwe iPhone SE ongelooflijk veel op elkaar lijken. Ze zijn beide uitgerust met exact dezelfde camera-hardware, batterij en altijd handige Touch ID-vingerafdruksensor. Zoals we hierboven hebben toegelicht is er echter wel een wezenlijk verschil in prijs. Met de huidige prijs bespaar je met de iPhone 8 al ten minste 200 euro ten opzichte van de 2e generatie iPhone SE. In dit artikel lees je meer over de iPhone 8 versus iPhone SE.